Η πιο σέξι πιανίστρια κλασσικής μουσικής! (Video)

Η πιο σέξι πιανίστρια κλασσικής μουσικής! (Video)

Το όνομα της στο χώρο της κλασικής μουσικής ακούγεται συνέχεια τον τελευταίο χρόνο, όχι μόνο των μουσικών της ικανοτήτων αλλά και λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισης και του φονικού της μπούστου, που μοιράζει απλόχερα στους θεατές με τα φορέματα που επιλέγει.

Λένε ότι η Κάτια Μπουνιατισβίλι από τη Γεωργία είναι μια εκπληκτική πιανίστρια που κατάφερε να εισάγει το «σεξι» στην κλασσική μουσική.Ο τρόπος που παίζει, ο τρόπος που τινάζει τα μαύρα στιλπνά μαλλιά της, το πάθος της, ο τρόπος που κουνάει το κορμί της και γενικά όλη της η κορμοστασιά καθηλώνουν όχι μόνο οπτικά αλλά και… ηχητικά.

Μάλιστα κάποιοι ειδήμονες της έχουν δώσει το παρατσούκλι «Beyonce της κλασικής», από τον τρόπο που κουνιέται όταν παίζει το αγαπημένο της όργανο. Η Κάτια έχει παίξει με μερικές από τις καλύτερες ορχήστρες του κόσμου και δεν έχει απογοητεύσει ποτέ το κοινό.

Απολαύστε την:Σχετικά Άρθρα

Swingfields: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ sex στον κόσμο! (photo+video)

To Swingfields άνοιξε τις πόρτες του και για τρεις μέρες προσέφερε αμείωτη διασκέδαση σε swingers και όχι μόνο. Το κόστος

Σε χώρισε αλλά συνεχίζει να σου στέλνει μηνύματα! Δες όλους τους λόγους…

  Θα χτυπήσει πάντα όταν δε θα το περιμένεις. Ξημερώματα Κυριακής. Μετά από καιρό και χωρίς κανέναν, για σένα τουλάχιστον,

Αυτά συμβαίνουν στο σώμα σου άμα σταματήσεις το σεξ!

Το σεξ μας κάνει καλό και αυτό είναι ευρέως γνωστό. Έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία αλλά και για το

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial