Η πρωτότυπη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που θα συζητηθεί!

Η πρωτότυπη εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα που θα συζητηθεί!

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Γιώργος Λιάγκας πήρε μεταγραφή κι από το κανάλι του Ant1 βρέθηκε στον ΣΚΑΪ. Ποια είναι η πρωτότυπη εκπομπή του Λιάγκα που θα προκαλέσει αίσθηση;

Ο παρουσιαστής κάνει δυναμικό comeback από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ πλέον. Ανανεωμένος με νέο υλικό, νέους συνεργάτες, ο δημοσιογράφος έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά. Τι θα περιλαμβάνει η εκπομπή του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ;

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμή, ο παρουσιαστής θα έχει μια νέα καθημερινή εκπομπή, η οποία όπως όλα δείχνουν θα μεταδίδεται στις 12 το μεσημέρι. Η συγκεκριμένη εκπομπή θα είναι ψυχαγωγικού αλλά και ενημερωτικού περιεχομένου, κάτι που ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει να κάνει καλά.

Αλλά δεν επαναπαύεται στα γνώριμα και μας επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι και σε μια δεύτερη εκπομπή, συγκεκριμένα σε ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο θα παρουσιάζει ο ίδιος.

Είναι ένα ιδιαίτερο τηλεπαιχνίδι που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής στους ελληνικούς τηλεοπτικούς δέκτες κι αν κρίνουμε από τη θεματολογία του… η επιτυχία του είναι εγγυημένη.

Τι θα παρουσιάσει ο Γιώργος Λιάγκας; Αν οι πληροφορίες αυτές βγουν αληθινές, η εκπομπή θα λέγεται «Guess My Age» και όπως λέει και ο τίτλος παίκτες θα προσπαθούν να μαντέψουν… ηλικίες. Σίγουρα, όμως, το παιχνίδι δεν θα μένει απλά εκεί, σίγουρα θα έχει και το κάτι παραπάνω, τη συμμετοχή του κοινού και το έπαθλο!

To project πάντως θα μεταδίδεται στις 18.30 το απόγευμα και ο Λιάγκας θα έχει διπλή τηλεοπτική παρουσία σε καθημερινή βάση.

Φήμες θέλουμε πάντως τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει… επομένως λίγη υπομονή!Σχετικά Άρθρα

Πέτρος Κωστόπουλος-Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η μάχη στα νούμερα τηλεθέασης

Και αυτή την εβδομάδα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσαν μάχη για τα νούμερα τηλεθέασης. 

ΕΙΤΗΣΕΕ: Διαψεύδει το σενάριο για τις οφειλές στο Ελληνικό Δημόσιο των τηλεοπτικών σταθμών

Ανακοίνωση διάψευσης της ΕΙΤΗΣΕΕ για τις οφειλές στο Ελληνικό Δημόσιο των τηλεοπτικών σταθμών.

X-FACTOR: Έτοιμο το τρέιλερ με τον Σάκη να εντυπωσιάζει! (video)

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης Σάκης Ρουβάς βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες των γυρισμάτων του τρέιλερ.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial