Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 5 Απριλίου, από την Αλεξάνδρα Καρτά

Οι προβλέψεις των ζωδίων για την Τρίτη 5 Απριλίου, από την Αλεξάνδρα Καρτά

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις των ζωδίων.

Αλεξάνδρα ΚαρτάΑλεξάνδρα Καρτά

Διαισθητική Σύμβουλος – Αστρολόγος

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να αλλάξετε κάποια οικονομικά θέματα. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές μετά από ξεκάθαρες συζητήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολύ πιθανόν σήμερα θα βρεθείτε σε μία δυσμενή κατάσταση μετά από κάποιες συγγενικές επαφές που θα έχετε. Μία εχθρική κατάσταση από τους άλλους θα σας δημιουργήσει μια κακή διάθεση. Προσέξτε σήμερα τις μετακινήσεις σας.

 

ΔΊΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα πρέπει να καταλάβετε ότι στα οικονομικά σας θα πρέπει να βάλετε μία σειρά. Βρίσκεστε σε μία πολύ απαιτητική μέρα όσον αφορά τα υλικά σας αποκτήματα και την συναισθηματική σας ολοκλήρωση. Η ηθελημένη απομόνωση, θα σας κάνει καλό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στους Ιχθύες, θα σας δημιουργήσει μία σειρά από διάφορα προβλήματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις. Πολύ πιθανόν να υπάρξει μία απρόσμενη εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα που η επιρροή διαρκεί και αύριο.

 

ΛΕΩΝ

Πολλά θέματα που σας απασχολούν αυτές τις μέρες θα είναι σε μία κατάσταση αναμονής. Θα βρεθείτε μπροστά σε μία αναγκαία απομάκρυνση από δύσκολες προσωπικές καταστάσεις. Ίσως να βρεθούν λύσεις σε δυσκολίες που είχατε αυτές τις μέρες.

 

ΠΑΡΘΈΝΟΣ

Είστε σε μία γεμάτη μέρα από φιλικές συναναστροφές που θα σας κάνουν να είστε σε μία εγρήγορση. Βέβαια οι επαφές σας σήμερα δεν θα φανερώνουν πάντα τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν. Προσοχή στην υγεία.

 

ΖΥΓΌΣ

Δυσκολίες σήμερα θα υπάρχουν σε κάθε επαφή σας με τους άλλους. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε δυσμενή θέση από κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε. Αφήστε τις σημαντικές αποφάσεις για αύριο και βρείτε δικλίδες ασφαλείας για οικονομικά θέματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα. Πολύ πιθανόν να βρίσκεστε σε μία πολύ απαιτητική μέρα σε ότι αφορά την επαφή σας με πρόσωπα που θα παίξουν συμαντικό ρόλο σε σημαντικά θέματα που σας απασχολούν.

 

ΤΟΞΌΤΗΣ

Πολύ πιθανόν σήμερα να σας προβληματίσουν οι σχέσεις σας με φιλικά σας πρόσωπα. Μην απογοητεύεστε με το παραμικρό. Πολύ σύντομα θα δείτε ότι θα είστε και πάλι προστατευμένοι και πολύ καλά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Οι προσωπικές σας σχέσεις σήμερα θα είναι σε μία πολύ έκρυθμη ατμόσφαιρα. Μην το πάρετε σαν μόνιμη κατάσταση, γιατί πολλά από αυτά που θεωρείτε σήμερα πολύ δύσκολα, αύριο θα είναι αδιάφορά. Κάντε πιο ολοκληρωμένες σκέψεις για ένα ακίνητο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πιθανόν σήμερα να βρεθείτε σε κάποιο ταξίδι που είναι αναγκαίο αλλά όχι και ευχάριστο. Μην αμελήσετε τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις και αφήσετε καινά στα δικά σας πρόσωπα. Μία συζήτηση δεν θα σας δώσει αυτό που θα θέλατε.

 

ΙΧΘΎΕΣ

Ένα προσωπικό σας θέμα συνεχίζει να σας απασχολεί. Μην αντιδράσετε σήμερα σπασμωδικά και δώσετε στους άλλους λάθος μηνύματα. Οικονομικά θέματα που συνδέονται και με την προσωπική σας ζωή θα γίνουν σήμερα η μόνιμη σκέψη σας.

 

 Σχετικά Άρθρα

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις (11/05-17/05)

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας: ΚΡΙΟΣ Κριέ μου η εβδομάδα «ανοίγει» με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά για το Σαββατοκύριακο

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το Σαββατοκύριακο!  60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial