Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη αποκαλύπτει: «Είμαι 24 ετών κι έχω χρέη»!

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη αποκαλύπτει: «Είμαι 24 ετών κι έχω χρέη»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η μαγείρισσα που γνωρίσαμε μέσα από το “MasterChef”, αποκαλύπτοντας πως έχει χρέη.

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, φιναλίστ του “MasterChef” η οποία τόνισε πως ήθελε πολύ το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ του “MasterChef”, καθώς έχει χρέη.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες στη ζωή σου;

Όπως σου είπα, πέρασα δύσκολα. Η πιο δύσκολη φάση ήταν, όταν ήμουν 12 ετών και χώρισαν οι γονείς μου. Ένας δύσκολος κι επώδυνος χωρισμός. Επηρεάστηκα πολύ. Και ψυχολογικά επηρεαστήκαμε με τα αδέρφια μου, αλλά και οικονομικά. Ήταν μία πολύ άσχημη κατάσταση. Κι αν σκεφτείς ότι ήμουν σε τρυφερή ηλικία, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο ήταν. Ο χωρισμός των γονιών μου, μου άφησε πολλά σημάδια. Εγώ ήθελα να κερδίσω το παιχνίδι, όχι μόνο για να είμαι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, αλλά και για να πάρω τα λεφτά. 50.000 ευρώ σήμερα, σου αλλάζουν τη ζωή. Κακά τα ψέματα. Είμαι 24 ετών κι έχω χρέη.

Τι εννοείς;

Είχα κάνει στο παρελθόν μία προσωπική επιχειρηματική προσπάθεια. Ήταν κάτι οικογενειακό. Αυτό άφησε χρέη σε μένα, για τα οποία δεν ευθύνομαι απαραίτητα εγώ, αλλά είναι δύσκολο. Πάλευα για να κερδίσω και τα χρήματα, γιατί θα μου έλυναν τα χέρια. Μα, γι’ αυτό με καταδίκασαν μέσα στο παιχνίδι, επειδή είπα ότι χρειάζομαι αυτά τα λεφτά για να ξεχρεώσω.

Έχουν κλείσει πια τα παιδικά σου τραύματα;

Νομίζω ναι. Εδώ και δύο χρόνια τα έχω βρει με τον εαυτό μου και πορεύομαι μόνη μου. Εργάζομαι από πολύ μικρή και πάντα αγχωνόμουν για τους άλλους και ποτέ για εμένα. Πλέον, με φροντίζω και έχω ισορροπήσει. Πολλοί μου λένε ότι έχουν την εντύπωση πως είμαι μία δυναμική γυναίκα. Σε πληροφορώ ότι λύγισα αμέτρητες στιγμές στη ζωή μου, για να μπορέσω να ισορροπήσω. Το ότι δεν αρέσω σε κάποιους, το κάνω «καύσιμο» για να συνεχίσω και να πάω μπροστά. Άλλος θα είχε κλειστεί στο σπίτι του με κατάθλιψη.Σχετικά Άρθρα

ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ Ο «ΚΑΤΜΑΝ»: Που είναι σήμερα και τι κάνει ο Κατέλης; Δείτε την απίστευτη αλλαγή του (photo)

Ο Νίκος Κατέλης ή «Κάτμαν» όπως ήταν ευρέως γνωστός, ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχε ξεχωρίσει τα χρόνια της

Ποιος Κύπριος αναστάτωσε την Mariah Karey; Τι ήταν αυτό που την συγκίνησε;

“Χρυσοπλήρωσε” τα εισιτήρια αλλά ανταπέδωσαν οι κόποι του! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial