Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άσπας Τσίνα: “Έχω καρκίνο στο αίμα” (photos+video)

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Άσπας Τσίνα: “Έχω καρκίνο στο αίμα” (photos+video)

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη, στην εκπομπή “Μεσάνυχτα”, έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση η Άσπα Τσίνα.

Η 42χρονη σήμερα τραγουδίστρια, πρώην παίκτρια του “Fame Story” με τον εκρηκτικό χαρακτήρα, αναφέρεται, για πρώτη φορά, στη μάχη που δίνει με μια σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, το πολλαπλό μυέλωμα.

Η Άσπα Τσίνα περιέγραψε πώς, μετά την ηχογράφηση του τραγουδιού της, ήρθε αντιμέτωπη με την ωμή πραγματικότητα. Εξήγησε γιατί άργησε να μπει σε θεραπεία, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς το είπε στον γιο της και έστειλε το δικό της μήνυμα σε όλους.

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι είχα κάτι πολύ σοβαρό.

Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Στο γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκκαλα», είπε αρχικά η Άσπα Τσίνα.

Έπρεπε άμεσα να ξεκινήσω εντατική χημειοθεραπεία, αλλά ήθελα να εκπληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο. Γύρισα το βίντεο κλιπ τέσσερις μετά τη διάγνωση για καρκίνο, πονούσα, αλλά το ήθελα πολύ. Είμαι στη φάση της εντατικής χημειοθεραπείας.

«Ο μόνος άνθρωπος που ήταν ψύχραιμος ήταν ο γιος μου. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έζησα πολύ ωραία πράγματα, αν φύγω, θα φύγω ευτυχισμένη γιατί έχω εκπληρώσει την αποστολή μου. Απολαμβάνω τη μοναξιά μου και δεν θέλω κάποιον σύντροφο στο πλευρό μου. Αυτή η ασθένεια είναι μια μασκαρεμένη ευλογία στη ζωή μου» κατέληξε.Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial