Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Τράγκα: “Κινδυνεύει η ζωή μου και η ζωή των μελών της οικογένειας μου” (video)

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Τράγκα: “Κινδυνεύει η ζωή μου και η ζωή των μελών της οικογένειας μου” (video)

Ο Γιώργος Τράγκας, αποκλειστικά στο κανάλι του στο YouTube, αποκαλύπτει ότι υφίσταται πιέσεις από τρεις μεγαλοεπιχειρηματίες, τους οποίους κατονομάζει. Σκοπός τους ,όπως λέει είναι να πάψει να επικρίνει τη στάση της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό και τις επιτάξεις στα νησιά.

“Κυρίες και κύριοι, σήμερα, θέλω να σας μιλήσω για τη ζωή μου” σημειώνει χαρακτηριστικά στην έναρξη του αποσπάσματος ο Γιώργος Τράγκας, προσθέτοντας “για αυτά που περνάω τον τελευταίο καιρό”.

“Τις τελευταίες ημέρες υφίσταμαι φοβερές πιέσεις… Αισθάνομαι ως άνθρωπος, και δεν είναι μόνον οι πιέσεις που μαθαίνω από τους τρεις εργολάβους προς τις επαγγελματικές στέγες μου, ότι κινδυνεύει η ασφάλεια μου. Κινδυνεύει η ζωή μου και η ζωή των μελών της οικογένειας μου” πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στην αναφορά του.

“Και όταν λέω κινδυνεύει, δεν εννοώ να με δολοφονήσει ο ένας ή ο άλλος, αλλά να πλήξει το δικό μου προσωπικό status. Το επαγγελματικό status. Να μου κλείσει το στόμα αντιδημοκτρατικά, εκβιαστικά επειδή έχει πολλά λεφτά, ή παίρνει πολλά λεφτά, από τις μνημονιακές κυβερνήσεις”.

“Ομολογώ ότι έχω ένα ηθικό δίλημμα. Από τη μια την προστασία της οικογένειας μου και της ζωής μου, από την άλλη το γεγονός ότι εμφανίζομαι ενώπιον σας με μεγάλη συχνότητα όλη την εβδομάδα και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να παίζω θέατρο και να σας λέω ψέματα”.

Δείτε τις αποκαλύψεις που κάνει ο Γιώργος Τράγκας, έξω από τα δόντια.Σχετικά Άρθρα

Ακόμα δεν ξεκίνησε το πρωινό η Μελέτη… και άρχισαν οι γκρίνιες

Συνεχίζονται η συζητήσεις της παρουσιάστριας και των στελεχών του καναλιού του Περιστερίου για το στήσιμο νέας πρωινής εκπομπής μέσα στο

Μεταγραφή βόμβα: Από τον σταθμό του Αμαρουσιού στην Κάντζα γνωστή παρουσιάστρια!

Αυτό θα πει μεταγραφή έκπληξη! Στον ΑΝΤ1 περιμέναμε να κάνει εκπομπή, στον Alpha θα τη δούμε τελικά. Πρόκειται για μία

Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για την πρόταση του “Ε” στα “Καλημερούδια” και το χρονικό της χυλόπιτας(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε κάνει πρόταση σε όλους τις συντελεστές της εκπομπής “Καλημερούδια”.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial