Η “τεκνατζού” γιατρός παράτησε την οικογένειά της… για έναν μικρότερο άνδρα!

Η “τεκνατζού” γιατρός παράτησε την οικογένειά της… για έναν μικρότερο άνδρα!

Η γυναίκα που όλοι συζητάνε για αυτή!

Η γριά κότα έχει το ζουμί που λένε. Έτσι συνέβη και στην Πάτρα, όταν μία πολύ γνωστή γιατρός και παντρεμένη, τα παράτησε όλα για να κάνει σχέση με συνάδελφό της και μάλιστα, μικρότερο!

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ιδιαίτερα γνωστή στην κοινωνία της Πάτρας, ενώ φαίνεται πως λόγω του κεραυνοβόλου έρωτά της με τον «πιτσιρίκο» δεν δίστασε να εγκαταλείψει και την οικογένειά της. Μέχρι και τα παιδιά της αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά εκείνη δεν ενδιαφέρεται καθόλου.

«Εγώ τα μεγάλωσα, ας βρουν τον δρόμο τους» φέρεται να λέει και να ισχυρίζεται πως… θέλει να ζήσει και εκείνη την ζωή της. «Μια ζωή διάβασμα για να γίνω γιατρός, οικογένεια, να μεγαλώσω τα παιδιά μου, δουλειά, ε, θέλω τώρα χρόνο για μένα» είπε σε φίλες της.

Μάλιστα της είχαν κάνει καταγγελία στο νοσοκομείο, καθώς μέχρι και στο χώρο της εργασίας της ήταν ασυγκράτητη με τον νεαρό συνάδελφό της, με αποτέλεσμα να την πιάσουν επ’ αυτοφόρω!


Σχετικά Άρθρα

Αφιέρωμα στην ζωή του Α.Μπάρκουλη (βίντεο)

Δυστυχώς μόλις λίγη ώρα πριν  “έφυγε” από τη ζωή ο μεγάλος ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου όπου αν και βασανισμένος

Έξαλλος o Ορέστης Τζιόβας με πασίγνωστο σκηνοθέτη: «Είναι αληταράς….»! (photos)

Έξαλλος ο Ορέστης Τζιόβας με πασίγνωστο Έλληνα, τον οποίο και καρφώνει με ανάρτηση στο Facebook! «Είναι αληταράς….» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Λιάγκας για Γερμανού και τον πρώην σύντοφό της! “Δεν αντέχω πια! Ψιλοτρίβεται… ενώ ξέρει ότι εκεί υπάρχουν φωτογράφοι” (video)

Το Πρωινό σχολίασε τις νέες φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας όπου απεικονίζουν τη Ναταλία Γερμανούμε τον Μάνο Ιωάννου.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial