Η Βασιλική Μιλλούση μιλάει για τον «διωγμό» της από την Εθνική ομάδα μόλις στα 19 της χρόνια, στο “Μετά τα μεσάνυχτα”! (video)

Η Βασιλική Μιλλούση μιλάει για τον «διωγμό» της από την Εθνική ομάδα μόλις στα 19 της χρόνια, στο “Μετά τα μεσάνυχτα”! (video)

Στο  “Μετά τα μεσάνυχτα” και στην Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη η Βασιλική Μιλλούση, η οποία μίλησε για τα «μαύρα» χρόνια της ζωής της, αναφερόμενη στον «διωγμό» της από την Εθνική ομάδα μόλις στα 19 της χρόνια.

«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 ήταν το μεγάλο όνειρό μου. Εκεί ήθελα να απογειωθεί η καριέρα μου γιατί στα 19 μου θα ήμουν στην καλύτερη μου φάση… Εκεί ήταν τα μαύρα χρόνια της ζωής μου γιατί πριν τους Ολυμπιακούς, το 2003, υπήρχε μια γραμμή τότε ότι “μεγαλώνεις, είσαι μεγάλη πια για τη γυμναστική”. Η τότε Ομοσπονδία αποφάσισε ότι έπρεπε να αποχαρακτηριστώ. Αποχαρακτηρισμός σημαίνει ότι δεν είσαι πλέον μέλος της Εθνικής ομάδας και πρέπει να αποχωρήσεις. Με σταμάτησαν και όχι μόνο εμένα, αλλά υπήρχαν κι άλλες αθλήτριες, τότε η γυναικεία γυμναστική καταστράφηκε. Δεν υπήρχε κανένας κανόνας, μόνο ένας άγραφος νόμος, τον οποίο χαίρομαι που κατέρριψα. Έμεινα εκτός σχεδόν 3 χρόνια, δεν ήθελα να περνάω ούτε έξω από το γυμναστήριο.

Το θεωρούσα πολύ μεγάλη προσβολή το να μου κόψουν το όνειρο ξαφνικά στη μέση και το δικαίωμα να αγωνίζομαι με την Εθνική ομάδα. Ήταν τα μαύρα χρόνια της ζωής μου. Σε αυτά τα τρία χρόνια πήγα στο πανεπιστήμιο, ασχολήθηκα με το χορό, δούλευα στο εργοστάσιο του θείου μου για να βγάζω τα προς το ζην και είχα μπει σε ένα άλλο τρόπο ζωής. Στο πανεπιστήμιο έκανα ειδικότητα της ενόργανης γυμναστικής και τότε η προπονήτριά μου και μου είπε ότι πρέπει να γυρίσω. Και λέω “αποκλείεται, έφυγα με τόσο μεγάλη πικρία που δεν θέλω να ξαναγυρίσω. Αν φύγουν όλοι αυτοί που με διώξανε, ίσως γυρίσω”. Με τα πολλά με έπεισαν…», είπε μεταξύ άλλων η Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε το βίντεο:Σχετικά Άρθρα

Star: Η επίσημη ανακοίνωση του για το φιάσκο στην ψηφοφορία του GNTM!

Μπορεί οι διαβεβαιώσεις που είχαν τα στελέχη του Star από τη συνεργαζόμενη αμερικάνικη πλατφόρμα Megaphone να ήταν σαφείς και καθησυχαστικές,

Η συγκίνηση της Ράνιας Κωστάκη με το ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άδικος χαμός του Παντελή Παντελίδη εξακολουθεί να πονάει, ειδικά όσους είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial