Η viral γιαγιά! Αυτή η γυναίκα μακιγιαρίστηκε και έγινε «σεισμός» στο Instagram – Δείτε την μεταμόρφωσή της! (photos+video)

Η viral γιαγιά!  Αυτή η γυναίκα  μακιγιαρίστηκε και έγινε «σεισμός»  στο Instagram  – Δείτε την μεταμόρφωσή της! (photos+video)

Έχει γίνει γνωστή ως Glam-Ma και είναι μια 80χρονη γιαγιά από την Κροατία που έτυχε ο εγγονός της να είναι make up artist και αποφάσισε να την κάνει μοντέλο του.

Η γιαγιά ονομάζεται Livia και ο εγγονός της είναι ο Tea Flego o οποίος είχε την ιδέα να δείξει πώς το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και μια ηλικιωμένη γυναίκα και χρησιμοποίησε την γιαγιά του ως μοντέλο και ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram. Το αποτέλεσμα ήταν η γιαγιά Livia να δει το πρόσωπό της να φιλοξενείται σε γυναικεία περιοδικά σε ολόκληρο τον κόσμο και η ίδια δηλώνει πως απολαμβάνει την “viral” φήμη που απέκτησε.

κόσμο και η ίδια δηλώνει πως απολαμβάνει την “viral” φήμη που απέκτησε.Σχετικά Άρθρα

Η Μέγκαν Μαρκλ στην αγκαλιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα! (photos)

Τα σκίτσα που έκανε η Autumn Ying έγιναν viral και συγκινούν. Όσο όλοι περιμένουν να μάθουν τα νέα της γέννησης

Viral το ”Θεϊκό” γραπτό φοιτητή! (photo)

Πρωτοφανής έκπληξη για τον καθηγητή που διόρθωσε το γραπτό! Πρωτοφανής έκπληξη μέσα στον «πυρετό» της εξεταστικής περίμενε τον καθηγητή που

Viral έχει γίνει μια μητέρα που πετυχαίνει την κόρη της με παντόφλα στα 30 μέτρα! (video)

Το απόλυτο viral έχει γίνει το βίντεο που δείχνει μια μητέρα στο Μεξικό με… εξαιρετικό σημάδι. Συγκεκριμένα, ένα κορίτσι τρέχει

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial