Ιατρική επανάσταση: Ανακαλύπτουν το Αλτσχάιμερ πριν ακόμη εκδηλωθεί!

Ιατρική επανάσταση: Ανακαλύπτουν το Αλτσχάιμερ πριν ακόμη εκδηλωθεί!

Μια έρευνα που έρχεται να ταράξει τα ιατρικά “νερά”

Νέα έρευνα  επιβεβαιώνει πως μπορεί να ανιχνεύσει τη νόσο του Αλτσχάιμερ πριν από την εμφάνιση των συμπτωμάτων, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Investigative Ophthalmology and Visual Science.

Η ερευνα μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιηθεί σε ποντίκια, αλλά και ανθρώπινες κλινικές δοκιμές των «υπερφασματικών ενδοσκοπήσεων» – κατά την οποία οι παρατηρήσεις του εγκεφάλου γίνεται μέσω του ματιού –  έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν αυτό το μήνα.

Μελέτες έχουν δείξει ότι όταν τα πρώτα συμπτώματα της νόσου εμφανίζονται (όπως αμυλοειδοπάθεια και γνωστική βλάβη), άλλα σημάδια που είναι πιο δύσκολο να ανιχνευθούν, έχουν παρατηρηθεί εδώ και δεκαετίες. Επί του παρόντος, είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί απολύτως η νόσο του Αλτσχάιμερ μόνο μετά θάνατον.

Αλλά οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι, σε ποντίκια τουλάχιστον, η συγκέντρωση της αμυλοειδούς πλάκας ήταν εμφανής στον τρόπο που το φως αντανακλάται από τον αμφιβληστροειδή.

Ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, Ρόμπερτ Βινς, δήλωσε: «Η έγκαιρη ανίχνευση της νόσου του Alzheimer είναι κρίσιμη για δύο λόγους. Κατ ‘αρχάς, αποτελεσματικές θεραπείες πρέπει να χορηγούνται πολύ πριν οι ασθενείς παρουσιάζουν πραγματική νευρολογικά σημεία. Δεύτερον, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες τεχνικές έγκαιρης ανίχνευσης, με φάρμακα επί του παρόντος δεν μπορεί να ελεγχθεί για να προσδιοριστεί αν είναι αποτελεσματικά κατά της νόσου του Αλτσχάιμερ νωρίς. Ένα από τα πρώτα διαγνωστικό εργαλείο σαν το δικό μας μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη φαρμάκων επίσης”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σε ποιον θα μοιάσει το παιδί; Μάτια, μαλλιά αλλά και χαρακτηριστικά! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε τι θα σας συμβεί αν δεν πλένετε τα δόντια σας! Δεν πάει ο νους σας!


Σχετικά Άρθρα

Αυτά είναι τα 7 υγιεινά σνακ για το βράδυ που αδυνατίζουν!

Δεν παχαίνουν…ομορφαίνουν και τα αποτελέσματα σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share

Power Health – Floradix Magnesium: Για την ομαλή μυϊκή λειτουργία

Το Μαγνήσιο αποτελεί σημαντικό στοιχείο που συμβάλει στην ομαλή μυϊκή λειτουργία. Επιπλέον βοηθά στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του Κεντρικού

ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! Αυτό είναι το μπαχαρικό που “επισκευάζει” τον εγκέφαλο!

Το υποστηρίζουν ακόμα και οι επιστήμονες… Δείτε το μπαχαρικό που ενισχύει σημαντικά τον εγκέφαλο και μάλιστα βοηθά στην αποκατάστασή του…. 60

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial