Εικοστό Χειμερινό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής

Εικοστό Χειμερινό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής

Ένα άκρως ενδιαφέρον συνέδριο για τον επιστημονικό και όχι μόνο κόσμο ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Μέγαρο Αθηνών.

Πρόκειται για το 20 0 Χειμερινό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (Εuropean Society of Cataract and Refractive Surgeons- ΕSCRS).

Του μεγαλύτερου δηλαδή φορέα παγκοσμίως, των χειρουργών οφθαλμιάτρων που ασχολούνται με τις διαθλαστικές επεμβάσεις, όπως για παράδειγμα με τις επεμβάσεις της μυωπίας, της υπερμετρωπίας, του αστιγματισμού και της πρεσβυωπίας, καθώς και την χειρουργική του καταρράκτη, επεμβάσεις που αποτελούν το 90% της χειρουργικής δραστηριότητας των οφθαλμιάτρων.

Στο εν λόγω συνέδριο θα παρουσιαστούν διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια, πειραματικά χειρουργεία, Στρογγυλές Τράπεζες, καθώς και ζωντανά και βιντεοσκοπημένα χειρουργεία, που θα καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο επιστημονικών οφθαλμολογικών θεμάτων, τόσο στον χειρουργικό όσο και στον διαγνωστικό τομέα.

Αναμένονται περίπου 2500 επισκέπτες οφθαλμίατροι, από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα ενημερωθούν για τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις και τεχνικές στον κλάδο. Επίσης θα υπάρχει εμπορική έκθεση με τα πλέον προηγμένα μηχανήματα και προϊόντα των φαρμακευτικών εταιρειών.

Αξίζει να επισημανθεί ότι το κοινό αυτό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Εταιρείας για τον Καταρράκτη και τη Διαθλαστική Χειρουργική έχει παγκόσμια εμβέλεια και προάγει την επιστημονική γνώση.Σχετικά Άρθρα

Μεταβολισμός: Τι λέει ο κανόνας 90-10!

Ειδικοί διατροφολόγοι υποστηρίζουν ότι ο μεταβολισμός μας όχι μόνο δεν πλήττεται από ένα τέτοιο… “γεύμα-αμαρτία”, αλλά ισχύει το ακριβώς αντίθετο!

Πόσες θερμίδες καις με τα καλοκαιρινά σπορ!

Είσαι τύπος αθλητικός; Μήπως σου αρέσει να γυμνάζεσαι ακόμα και στην επίσκεψη σου στην παραλία; Λατρεύεις τα αθλήματα ακόμα και

Τι προβλήματα υγείας «κρύβουν» οι εύκολες μελανιές στο σώμα;

Οι μώλωπες (μελανιές) μπορεί να εμφανιστούν οπουδήποτε στο σώμα και η θέση τους μπορεί να είναι μια ένδειξη για την

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial