Εικοστό Χειμερινό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής

Εικοστό Χειμερινό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής

Ένα άκρως ενδιαφέρον συνέδριο για τον επιστημονικό και όχι μόνο κόσμο ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Μέγαρο Αθηνών.

Πρόκειται για το 20 0 Χειμερινό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Καταρράκτη και Διαθλαστικής Χειρουργικής (Εuropean Society of Cataract and Refractive Surgeons- ΕSCRS).

Του μεγαλύτερου δηλαδή φορέα παγκοσμίως, των χειρουργών οφθαλμιάτρων που ασχολούνται με τις διαθλαστικές επεμβάσεις, όπως για παράδειγμα με τις επεμβάσεις της μυωπίας, της υπερμετρωπίας, του αστιγματισμού και της πρεσβυωπίας, καθώς και την χειρουργική του καταρράκτη, επεμβάσεις που αποτελούν το 90% της χειρουργικής δραστηριότητας των οφθαλμιάτρων.

Στο εν λόγω συνέδριο θα παρουσιαστούν διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια, πειραματικά χειρουργεία, Στρογγυλές Τράπεζες, καθώς και ζωντανά και βιντεοσκοπημένα χειρουργεία, που θα καλύπτουν ένα ευρύ πεδίο επιστημονικών οφθαλμολογικών θεμάτων, τόσο στον χειρουργικό όσο και στον διαγνωστικό τομέα.

Αναμένονται περίπου 2500 επισκέπτες οφθαλμίατροι, από όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα ενημερωθούν για τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις και τεχνικές στον κλάδο. Επίσης θα υπάρχει εμπορική έκθεση με τα πλέον προηγμένα μηχανήματα και προϊόντα των φαρμακευτικών εταιρειών.

Αξίζει να επισημανθεί ότι το κοινό αυτό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Εταιρείας για τον Καταρράκτη και τη Διαθλαστική Χειρουργική έχει παγκόσμια εμβέλεια και προάγει την επιστημονική γνώση.Σχετικά Άρθρα

Κοροναϊός: Προσοχή σε κλιματιστικά και απολύμανση με χλωρίνη

Με τις εναλλαγές του καιρού αν και έχουμε άνοιξη, πολλοί χρησιμοποιούν κλιματιστικό. Εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας του κοροναϊού

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΟΙΟ ΑΒΓΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ; Σημαντικές διαφορές στην θρεπτική τους αξία

Το χρώμα που έχει ο κρόκος ενός αυγού μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την υγεία της κότας από την οποία

Αυτό είναι το αδύνατο σημείο του κοροναϊού!

Οι επιστήμονες που μελετούν τον γενετικό κώδικα του νέου κοροναϊού εκτιμούν ότι δεν δείχνει να μεταλλάσσεται γρήγορα. Αυτό, όπως αναφέρουν,

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial