Ηλιάνα Παπαγεωργίου:Τι ζήτησε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποκάλυψη για τον γάμο της! (photos+video)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου:Τι ζήτησε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποκάλυψη για τον γάμο της! (photos+video)

Στο πρώτο επεισόδιο του «The 2Night Show» για το 2019 o Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στην εκπομπή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ.

Ο Γρηγόρης υποδέχτηκε το πανέμορφο μοντέλο λέγοντας «Δεν είναι και εύκολη περίπτωση η κ. Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Η Ηλιάνα στην έναρξη της συνέντευξης, ζήτησε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μιλάνε στον πληθυντικό! «θέλω να μιλάμε στον πληθυντικό γιατί είμαι δύσκολη… σ’ αυτό» τόνισε στον παρουσιαστή.

Σήμερα στο Πρωινό παρακολουθήσαμε μάλιστα και ένα μικρό απόσπασμα από τη συζήτηση του μοντέλου με τον παρουσιαστή που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, αναφέρεται στη ζωή και την καριέρα της στο εξωτερικό και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της.Σχετικά Άρθρα

Πάγωσαν στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Δεν πάει το μυαλό σας ποιος εμφανίστηκε στη σκηνή! (video)

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν έκανε την εμφάνιση του στο Ελλάδα έχεις ταλέντο αφήνοντας την επιτροπή άφωνη. Ο Γιώργος Κατσαούνης

Έλενα Ακρίτα: «Αυτός είναι ο μ@@@@ας των Χριστουγέννων…»

Σε ποιον αναφέρεται η γνωστή δημοσιογράφος;

Τα «έσπασε» όλα η Lady Gaga! Τι κάνει στην Ελλάδα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κι όμως η Lady Gaga ήρθε Ελλάδα για μια εμφάνιση στο σόου.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial