Ηλιάνα Παπαγεωργίου:Τι ζήτησε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποκάλυψη για τον γάμο της! (photos+video)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου:Τι ζήτησε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου; Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποκάλυψη για τον γάμο της! (photos+video)

Στο πρώτο επεισόδιο του «The 2Night Show» για το 2019 o Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσορίζει στην εκπομπή την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ.

Ο Γρηγόρης υποδέχτηκε το πανέμορφο μοντέλο λέγοντας «Δεν είναι και εύκολη περίπτωση η κ. Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Η Ηλιάνα στην έναρξη της συνέντευξης, ζήτησε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μιλάνε στον πληθυντικό! «θέλω να μιλάμε στον πληθυντικό γιατί είμαι δύσκολη… σ’ αυτό» τόνισε στον παρουσιαστή.

Σήμερα στο Πρωινό παρακολουθήσαμε μάλιστα και ένα μικρό απόσπασμα από τη συζήτηση του μοντέλου με τον παρουσιαστή που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, αναφέρεται στη ζωή και την καριέρα της στο εξωτερικό και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής της.Σχετικά Άρθρα

Αυτή είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή της παγκόσμιας τηλεόρασης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Sir Nicholas Winton, καλεσμένος εκπομπής, συναντά χωρίς να το γνωρίζει μετά από δεκαετίες, δεκάδες ανθρώπων που έσωσε από τα

Φιλιππίδης και Χαϊκάλης προκαλούν τον Νίκο Μουτσινά! (video)

Δεν προκαλεί μόνο ο Νίκος Μουτσινάς αλλά και ο Παύλος Χαϊκάλης με τον Πέτρο Φιλιππίδη! Τι ζήτησαν από τον Νίκο

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς «Μπρούσκο»

Οι εξελίξεις στη σειρά «Μπρούσκο» είναι πολλές και ανατρεπτικές.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial