Ιωάννα Μπέλλα: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη! (video)

Ιωάννα Μπέλλα: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη! (video)

Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τη σχέση της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του Δημήτρη Μηλιώνη. Το μοντέλο μάλιστα ζήτησε την Κυριακή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads, προκειμένου να είναι κοντά στον σύντροφό του. Άλλα δημοσιεύματα πάλι, υποστηρίζουν πως ο επιχειρηματίας εθεάθη πρόσφατα στη Γλυφάδα, χεράκι-χεράκι με την Ιωάννα Μπέλλα.

Η ίδια η Μπέλλα είπε τα εξής στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε:

«Δεν ισχύει ότι βγαίνω με τον Δημήτρη Μηλιώνη, δηλαδή προς Θεού οι άνθρωποι είναι τόσα χρόνια μαζί, είμαστε φίλοι και με την Δήμητρα και με τον Δημήτρη. Έτυχε ο άνθρωπος να με καλέσει στη γιορτή του, πήγαμε με την παρέα μου όλα οκ. Δεν σημαίνει κάτι, από την στιγμή που δεν υπάρχουν και ντοκουμέντα δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Αν είναι σε όποιο πάρτι πάω ή αν βγαίνω σε κοινή παρέα με κάποιον άνθρωπο… Πάει να πει ότι είμαι και μαζί; Θεωρώ πως είναι λίγο τραγικό όλο αυτό. Δεν ισχύει ότι κυκλοφορούσαμε χέρι-χέρι στη Γλυφάδα. Καταρχάς εγώ δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα, έρχομαι για δυο μέρες και μετά φεύγω και δεύτερον δεν θα έβγαινα ποτέ χεράκι χεράκι με κάποιον άνθρωπο ειδικά τώρα την προκειμένη φάση. Πραγματικά με τον άνθρωπο είμαστε φίλοι».

Στο Happy Day σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της αποκάλυψαν:

«Μου στέλνει μήνυμα ο Χάρης Λεμπιδάκης και μου λέει, χθες ήμουν με την Ιωάννα Μπέλλα στα γυρίσματα του Στην Υγειά μας. Δεν ισχύει κάτι. Απλά βρέθηκε στη γιορτή του μαζί με πολύ κόσμο. Είναι πολύ στενοχωρημένη για αυτό που έχει ακουστεί. Άλλωστε αυτός είναι πολύ καψούρης με την Αλεξανδράκη»

Δείτε το βίντεο:

 Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial