Καλλιτέχνης μεταμορφώνει κουτάκια αναψυκτικών σε απίστευτη τέχνη, μόνο με τα χέρια του! (photos+video)

Καλλιτέχνης μεταμορφώνει κουτάκια αναψυκτικών σε απίστευτη τέχνη, μόνο με τα χέρια του! (photos+video)

Γνωρίστε τον Noah Deledda! Έναν διεθνώς αναγνωρισμένο καλλιτέχνη και τα απίστευτα λεπτομερή γλυπτά του, που πωλούνται για πάνω από 2.000 δολάρια το κομμάτι.

Τα περίπλοκα σχεδιασμένα κουτάκια αναψυκτικών είναι σαν γλυπτά, κάποιας αυτοματοποιημένης μηχανής, μόνο που είναι σκαλισμένα από το ανθρώπινο χέρι.

Ο Deledda μετατρέπει τα σκουπίδια σε θησαυρούς, μετατρέποντας τα παλιά δοχεία αλουμινίου σε γλυπτά. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου με το χέρι, ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί τον αντίχειρά του για να δημιουργήσει σκάλες και πτυχές στην επιφάνεια του αντικειμένου μιας χρήσεως, με αποτέλεσμα απίστευτα τρισδιάστατα γλυπτά διακοσμημένα σε άψογα γεωμετρικά μοτίβα.

Ο Deledda αποκαλύπτει: «Μέσω της γλυπτικής προσπαθώ να δημιουργήσω κάτι μοναδικό από ένα συνηθισμένο αντικείμενο».

 

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έφτιαξε το βίντεο που θα δείτε, για να αποδείξει ότι δεν χρησιμοποιεί κάποια μηχανή για να δώσει την ιδιαίτερη μορφή σε αυτά τα αλουμινένια κουτάκια. Ο Noah Deledda, ξεκινά με το τρίψιμο των δοχείων ώσπου να γίνουν λαμπερά. Έπειτα χρησιμοποιεί τους αντίχειρες του για να δημιουργήσει τσακίσεις και εσοχές στα κουτάκια. Όπως μπορείτε να φανταστείτε βέβαια, είναι μια επίπονη διαδικασία που απαιτεί υπομονή, και ο Deledda την ανέπτυξε μετά από χρόνια δοκιμών και αποτυχημένων προσπαθειών.Σχετικά Άρθρα

Επική Γκάφα! Πήγε να πιει νερό και δεν φαντάζεστε τι έπαθε η αρχηγός της εθνικής Αυστραλίας (video)

Σε όλους μπορεί να συμβεί, αλλά εμάς δεν μας καταγράφει η κάμερα την αμήχανη εκείνη στιγμή. Το βίντεο ασφαλώς κάνει

Αυτό θα πει ανακύκλωση: Έκανε το γάλα, ρούχο! (photos+video)

Μια 29χρονη Γερμανίδα έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς επιχειρηματίες. Η Anke Domaske μετέτρεψε το γάλα σε ύφασμα, κάνοντας ένα τεχνολογικό

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial