Καλλιτέχνης μεταμορφώνει κουτάκια αναψυκτικών σε απίστευτη τέχνη, μόνο με τα χέρια του! (photos+video)

Καλλιτέχνης μεταμορφώνει κουτάκια αναψυκτικών σε απίστευτη τέχνη, μόνο με τα χέρια του! (photos+video)

Γνωρίστε τον Noah Deledda! Έναν διεθνώς αναγνωρισμένο καλλιτέχνη και τα απίστευτα λεπτομερή γλυπτά του, που πωλούνται για πάνω από 2.000 δολάρια το κομμάτι.

Τα περίπλοκα σχεδιασμένα κουτάκια αναψυκτικών είναι σαν γλυπτά, κάποιας αυτοματοποιημένης μηχανής, μόνο που είναι σκαλισμένα από το ανθρώπινο χέρι.

Ο Deledda μετατρέπει τα σκουπίδια σε θησαυρούς, μετατρέποντας τα παλιά δοχεία αλουμινίου σε γλυπτά. Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου με το χέρι, ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί τον αντίχειρά του για να δημιουργήσει σκάλες και πτυχές στην επιφάνεια του αντικειμένου μιας χρήσεως, με αποτέλεσμα απίστευτα τρισδιάστατα γλυπτά διακοσμημένα σε άψογα γεωμετρικά μοτίβα.

Ο Deledda αποκαλύπτει: “Μέσω της γλυπτικής προσπαθώ να δημιουργήσω κάτι μοναδικό από ένα συνηθισμένο αντικείμενο”.

 

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης έφτιαξε το βίντεο που θα δείτε, για να αποδείξει ότι δεν χρησιμοποιεί κάποια μηχανή για να δώσει την ιδιαίτερη μορφή σε αυτά τα αλουμινένια κουτάκια. Ο Noah Deledda, ξεκινά με το τρίψιμο των δοχείων ώσπου να γίνουν λαμπερά. Έπειτα χρησιμοποιεί τους αντίχειρες του για να δημιουργήσει τσακίσεις και εσοχές στα κουτάκια. Όπως μπορείτε να φανταστείτε βέβαια, είναι μια επίπονη διαδικασία που απαιτεί υπομονή, και ο Deledda την ανέπτυξε μετά από χρόνια δοκιμών και αποτυχημένων προσπαθειών.Σχετικά Άρθρα

Αυτό το βίντεο θα σας κάνει να χαμογελάσετε! (video)

Είναι από τα πιο γλυκά βίντεο και έχει γίνει viral! Δείτε τον αξιολάτρευτο μικρό Leo να παλεύει να μείνει ξύπνιος.

Τα Joker stairs έχουν γίνει viral παγκοσμίως! (photos)

Μετά την επιτυχία της ταινίας και το πλήθος συζητήσεων που δημιουργήθηκε γύρω από το περιεχόμενό της, οι φαν έχουν προσδώσει

Ο μαθητής που έπαθε “πανωλεθρία” και έγινε viral το 1997! Δείτε πως είναι σήμερα! (photo+video)

Ήταν το μακρινό 1997 όταν ένας μαθητής της Γ΄ Δέσμης, που μόλις είχε δώσει Πανελλήνιες, βγήκε έξω απ’ το σχολείο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial