Κάντε το Online τέστ τώρα! Δείτε αν θα ζήσετε μέχρι τα 100!

Κάντε το Online τέστ τώρα! Δείτε αν θα ζήσετε μέχρι τα 100!

Εσεις τολμάτε να το δοκιμάσετε;

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οτάβα στον Καναδά ανέπτυξαν έναν αλγόριθμο που υπολογίζει το προσδόκιμο ζωής με βάση ένα ευρύ φάσμα καθημερινών συνηθειών που αφορούν, μεταξύ άλλων, τη διατροφή, τα επίπεδα σωματικής άσκησης και την κατανάλωση αλκοόλ.

Η σχετική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση PLoS Medicine αναφέρει ότι οι κυριότερες ανθυγιεινές συνήθειες που μαστίζουν τις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες, όπως η καθιστική ζωή και η κακή διατροφή, μειώνουν το προσδόκιμο ζωής περίπου κατά έξι χρόνια.

Στο πλαίσιο του Project Big Life, όπως ονομάζεται το έργο, οι Καναδοί ερευνητές δημιούργησαν βάσει του αλγόριθμού τους ένα τεστ που υπολογίζει πόσες πιθανότητες έχουμε να φτάσουμε τα 100 βάσει των συνηθειών μας και του ατομικού μας ιστορικού (π.χ. διαβήτης, καρκίνος, υπέρταση).

Πατήστε  ΕΔΩ   για να μεταβείτε στο τεστ.

Θα χρειαστεί να δώσετε μερικά βασικά στοιχεία για εσάς, όπως το φύλο, η ηλικία και τα κιλά σας, και στη συνέχεια να καταχωρίσετε πληροφορίες για τη διατροφή σας, τη φυσική σας κατάσταση και το ιατρικό σας ιστορικό. Στο τέλος του τεστ, θα πρέπει να πληκτρολογήσετε το έτος των 100ών σας γενεθλίων ώστε να δείτε πόσες πιθανότητες έχετε να ζείτε μέχρι τότε!


Tags Άρθρου:
TESTΧΡΟΝΙΑ

Σχετικά Άρθρα

«Μυρίζει» η ανάσα σας; Αυτές οι τροφές είναι υπεύθυνες!

Η κακοσμία του στόματος οφείλεται στην αύξηση της συγκέντρωσης βακτηρίων στη στοματική κοιλότητα, στα δόντια και στη γλώσσα. Ένας από

Νέα έρευνα: Το ηλεκτρονικό τσιγάρο κάνει παρόμοια ζημιά στα αγγεία όσο και το κανονικό

Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, η χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου βλάπτει τις αρτηρίες και τη λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων

Εσείς τρώτε ντομάτες; Δείτε πόσο καλό κάνουν στον οργανισμό μας

Οι ντομάτες βρίσκονται πολύ εύκολα σε όλες τις χώρες και σχεδόν όλο το χρόνο.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial