Καστορέλαιο το θαυματουργό!

Καστορέλαιο το θαυματουργό!

Το καστορέλαιο, ή αλλιώς ρητινέλαιο, κικινέλαιο ή ρετσινόλαδο όπως είναι γνωστό, είναι είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το τροπικό φυτό Ρίκινος ο Κοινός (Ricinus communis).
Το καστορέλαιο δεν έχει μόνο θεραπευτικές ιδιότητες αλλά μπορεί να αποτελέσει και τον καλύτερο σύμμαχό σας σε θέματα ομορφιάς.
Έχει ευεργετικές ιδιότητες που ούτε μπορούσες να φανταστείς! Μάθε ότι χρειάζεται να ξέρεις για το καστορέλαιο και δε θα χάσεις.

Ρίξτε μια ματιά!

Το καστορέλαιο μακραίνει τις βλεφαρίδες
Η εφαρμογή του καστορέλαιου στα φρύδια και στις βλεφαρίδες σας θα βοηθήσει στην αύξηση του όγκου και του μήκους τους.

Αναζωογονεί τα μαλλιά
Αν τα μαλλιά σας είναι θαμπά και ξηρά λόγω των βαφών, της έκθεσης στον ήλιο ή της χρήσης σεσουάρ και συσκευών ισιώματος, δοκιμάστε να βελτιώσετε τη θρέψη τους με τη χρήση μιας θεραπείας με έλαια. Το καστορέλαιο είναι μια καλή επιλογή καθώς δεν περιέχει καθόλου χημικές ουσίες και είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά που προωθούν την επανόρθωση τους.

Δυναμώνει τα νύχια
Το καστορέλαιο προτείνεται για τη θρέψη του νεκρού δέρματος και την πρόληψη λοιμώξεων ή της είσφρυσης του όνυχος.

Περιποίηση δέρματος
Είναι ιδανικό για ανθρώπους που πάσχουν από ξηροδερμία, έκζεμα, ξεφλουδισμένο δέρμα και για οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα που επηρεάζει την εμφάνισή του.

Αφαιρεί τους κάλους
Βοηθά στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων και μαλακώνει τα σκληρά σημεία, επιταχύνοντας την επανόρθωση τους.

Καταπραΰνει τους πόνους της αρθρίτιδας
Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του καστορέλαιου το καθιστούν ιδανικό για μασάζ σε πληγείσες περιοχές από την αρθρίτιδα.

Καταπολεμά το κριθαράκι
Οι αντιβακτηριακές ουσίες του καστορέλαιου βοηθούν στην καταπολέμηση των λοιμώξεων που μπορούν να επηρεάσουν τα βλέφαρα.

Χαλαρώνει τα προβλήματα του αναπνευστικού
Η συμφόρηση και η δυσφορία που προκαλούν οι παθήσεις του αναπνευστικού μπορούν να αντιμετωπισθούν με τις παυσίπονες και αντιφλεγμονώδεις δράσεις του καστορέλαιου.Σχετικά Άρθρα

Θέλεις να τον έχεις για πάντα δικό σου; Αυτά είναι τα μυστικά επιτυχίας στο σεξ για μακροχρόνια σχέση

Τα «χρυσά» κλειδιά της ευτυχίας στην κρεβατοκάμαρα σου υπόσχονται πάθος και διάρκεια… προέκυψαν από έρευνα σε 39.οοο ζευγάρια

Αυτή είναι η δίαιτα της Έλντας Πανοπούλου που έχασε 50 κιλά!

Η Έλντα Πανοπούλου στο παρελθόν υπήρξε από τις τροφαντές ηθοποιούς! Τα τελευταία χρόνια έχει όμως μεταμορφωθεί αφού έχει καταφέρει να

Πόσο καιρό κάνουν οι πνεύμονες να καθαρίσουν από το τσιγάρο;

Η αλήθεια είναι πως εγκαταλείποντας το κάπνισμα βαδίζετε σε ένα υγιές μονοπάτι ζωής και κάνετε και οικονομία στην τσέπη σας,

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial