Διάβασε την γλώσσα του σώματος και δες…αν ο άλλος σε θέλει!

Διάβασε την γλώσσα του σώματος και δες…αν ο άλλος σε θέλει!

Η γλώσσα του σώματος παίζει τεράστιο ρόλο. Επιστημονικά αποδεδειγμένα, η μη λεκτική επικοινωνία αποτελεί το 55% της συνολικής επικοινωνίας με τους γύρω μας.
Μάθε λοιπόν, να διαβάζεις τη γλώσσα του σώματος και κατάλαβε πολλά για τον άλλον!

Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν αρέσετε σε κάποιον;

Κοιτάξτε τα πόδια του. Η γλώσσα του σώματος αποτελεί τον πιο εμφανή τρόπο για να καταλάβετε εάν κάποιος σας φλερτάρει!

Ένα από τα πιο συνηθισμένα σημάδια είναι η κατεύθυνση των ποδιών. Όταν φλερτάρουμε, τα πόδια είναι στραμμένα προς τα μέσα, υποδηλώνοντας υποσυνείδητα την έλξη που υπάρχει. Εάν τα πόδια του άλλου ατόμου έχουν κατεύθυνση προς το μέρος σας, τότε τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Οι άντρες περιποιούνται τον εαυτό τους εάν τους αρέσει κάποια γυναίκα. Είτε πρόκειται για τα μαλλιά του είτε για τα ρούχα του, εάν ένας άντρας φροντίζει να έχει την καλύτερη εμφάνιση, τότε ξέρετε ότι έχετε προκαλέσει το ενδιαφέρον του!

Παρομοίως, στις γυναίκες αρέσει να ασχολούνται με τον εαυτό τους μπροστά σε υποψήφιους συντρόφους, γενικά πειράζοντας τα μαλλιά τους ή γλείφοντας τα χείλη τους.

Οι γυναίκες επίσης εκθέτουν τους καρπούς τους σε όσα άτομα τις ενδιαφέρουν ερωτικά. Το άγγιγμα και το χτύπημα των καρπών θεωρείται ερωτικό καθώς αυξάνει τους καρδιακούς παλμούς.

Εάν νομίζετε ότι ένας άντρας υποσυνείδητα σκέφτεται το σεξ καθώς σας κοιτάζει, τότε παρατηρήστε πού βρίσκονται τα χέρια του. Εάν είναι κοντά στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων (ίσως στους γοφούς ή μέσα στις τσέπες) τότε ξέρετε τι έχει στο μυαλό του!

Οι γυναίκες από την άλλη είναι πιο διακριτικές. Εάν μια γυναίκα σταματήσει το βλέμμα της πάνω σας για μερικά δευτερόλεπτα, μετά γυρίσει το κεφάλι και στη συνέχεια επαναλάβει το ίδιο, τότε ενδιαφέρεται. Εκτός και εάν μένει αγέλαστη!

Μόλις αρχίσετε να μιλάτε παρατηρήστε τον τρόπο που κάθεται ο άλλος. Εάν ένας άντρας ενδιαφέρεται πραγματικά, κάθεται απέναντί σας με τα πόδια ανοικτά, σαν να προσπαθεί να σας δελεάσει!

Οι γυναίκες κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Εάν μια γυναίκα κάθεται σταυροπόδι αλλάζοντας συνεχώς πόδι, αυτό είναι σημάδι ότι την ελκύετε.Σχετικά Άρθρα

Tα 4 κρυφά σου όπλα για να είσαι το καλύτερο σεξ της ζωής του

Ως γνωστόν οι άντρες βαριούνται πιο εύκολα και γρήγορα από εμάς τις γυναίκες κάτι που σημαίνει ότι αναζητούν μονίμως το

Αυτοί είναι οι Χολιγουντιανοί αστέρες με τα μεγαλύτερα…προσόντα! (photos)

Ένας μύθος φαίνεται να κυνηγά τους άντρες αυτούς, καθώς τα ονόματά τους έχουν συνδεθεί με την απόλυτη γυναικεία φαντασίωση. Μια

Κάρα Ντελεβίν: «Προτιμώ να δίνω οργασμούς παρά να παίρνω»!

Σε μια πικάντικη συνέντευξη τα είπε όλα… για το σεξ! Η Κάρα Ντελεβίν μίλησε ανοικτά για την ερωτική της ζωή

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial