Κατέβασε αυτά τα Apps και θα αναβαθμίσεις την ερωτική σου ζωή!

Κατέβασε αυτά τα Apps και θα αναβαθμίσεις την ερωτική σου ζωή!

Κάποιοι υποστηρίζουν πως τα smartphones είναι η καταστροφή του ανθρώπινου είδους. Ευτυχώς, είμαστε κι εμείς οι λιγότερο τεχνοφοβικοί που τα αντιμετωπίζουμε ως χρησιμότατη προέκταση του χεριού μας.Είναι μικρές οι αλλαγές που μπορούν να κάνουν την μεγάλη διαφορά στη ερωτική σου ζωή. Κατεβάζοντας αυτές τις εφαρμογές στο κινητό σου θα βάλεις φωτιά στη νύχτα!

Dirty Game – Hot Truth or Dare

Είτε θέλετε μια ρομαντική βραδιά είτε κάτι πιο άγριο, υπάρχει μια κατηγορία για κάθε επίπεδο επιθυμίας, όπως Classic, Romantic, Flirt, Icebreaker, Forεplay κλπ.

Παιχνίδια στα οποία μοιράζεστε μια άτακτη φαντασίωση που δεν έχετε πει ποτέ σε κανέναν και άλλες προκλήσεις που θα ανάψουν τα αίματα!

Desire

Το Desire είναι ένα διασκεδαστικό app για ζευγάρια που προσφέρει ατελείωτα παιχνίδια για να παίξετε με το σύντροφό σας. Κατεβάζετε και οι δύο την εφαρμογή και ξεκινάτε τα «Dare» από τη βάση δεδομένων της εφαρμογής, προκαλώντας ο ένας τον άλλο π.χ. για υπαίθριο σεξ! Ιδανικό για κάθε ανταγωνιστικό ζευγάρι που αγαπάει το παιχνίδι!

iKamasutra

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η εφαρμογή iKamasutra είναι μια εφαρμογή σεξουαλικής θέσης που διδάσκει σε οποιονδήποτε την κατεβάσει πολλές διαφορετικές στάσεις που περιγράφονται λεπτομερώς στο φημισμένο αρχαίο ινδικό βιβλίο Kama Sutra.Σχετικά Άρθρα

Οι άνδρες έλκονται από τα ψηλοτάκουνα!

Γαλλική επιστημονική έρευνα δείχνει ότι όσο πιο ψηλά παπούτσια φοράει μια γυναίκα, τόσο πιο πολύ προθυμοποιούνται οι άνδρες για να

Να τι μπορείς να καταλάβεις από το φιλί του και μόνο!

Υπάρχουν φιλιά και φιλιά, κι όμως από το φιλί και μόνο μπορείς να καταλάβεις κατά πόσο ενδιαφέρεται για εσένα. Διάβασε

Τώρα τα έχουμε δει…όλα! Άνθρωποι κάνουν sex με…φυτά! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έχετε ακούσει για σεξ με ρομπότ, για σεξ με ψεύτικες κούκλες, για σεξ με φυτά όμως;

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial