Κατέβασε αυτά τα Apps και θα αναβαθμίσεις την ερωτική σου ζωή!

Κατέβασε αυτά τα Apps και θα αναβαθμίσεις την ερωτική σου ζωή!

Κάποιοι υποστηρίζουν πως τα smartphones είναι η καταστροφή του ανθρώπινου είδους. Ευτυχώς, είμαστε κι εμείς οι λιγότερο τεχνοφοβικοί που τα αντιμετωπίζουμε ως χρησιμότατη προέκταση του χεριού μας.Είναι μικρές οι αλλαγές που μπορούν να κάνουν την μεγάλη διαφορά στη ερωτική σου ζωή. Κατεβάζοντας αυτές τις εφαρμογές στο κινητό σου θα βάλεις φωτιά στη νύχτα!

Dirty Game – Hot Truth or Dare

Είτε θέλετε μια ρομαντική βραδιά είτε κάτι πιο άγριο, υπάρχει μια κατηγορία για κάθε επίπεδο επιθυμίας, όπως Classic, Romantic, Flirt, Icebreaker, Forεplay κλπ.

Παιχνίδια στα οποία μοιράζεστε μια άτακτη φαντασίωση που δεν έχετε πει ποτέ σε κανέναν και άλλες προκλήσεις που θα ανάψουν τα αίματα!

Desire

Το Desire είναι ένα διασκεδαστικό app για ζευγάρια που προσφέρει ατελείωτα παιχνίδια για να παίξετε με το σύντροφό σας. Κατεβάζετε και οι δύο την εφαρμογή και ξεκινάτε τα «Dare» από τη βάση δεδομένων της εφαρμογής, προκαλώντας ο ένας τον άλλο π.χ. για υπαίθριο σεξ! Ιδανικό για κάθε ανταγωνιστικό ζευγάρι που αγαπάει το παιχνίδι!

iKamasutra

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η εφαρμογή iKamasutra είναι μια εφαρμογή σεξουαλικής θέσης που διδάσκει σε οποιονδήποτε την κατεβάσει πολλές διαφορετικές στάσεις που περιγράφονται λεπτομερώς στο φημισμένο αρχαίο ινδικό βιβλίο Kama Sutra.Σχετικά Άρθρα

Αυτά είναι τα 9 πράγματα που οι άντρες κρατάνε μυστικά από τις γυναίκες

Κρατάνε μυστικά οι άντρες από τις γυναίκες και αυτό το λέει και η επιστήμη!

Για τα μάτια σας μόνο! Αυτοί είναι οι πιο sexy άνδρες που πάτησαν το πόδι τους, στον πλανήτη Γη!(ΦΩΤΟ)

Εκεί που σήμερα ο George Clooney, ο Jude Law και τα άλλα παιδιά συνεχίζουν να κόβουν την ανάσα στις κυρίες

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial