Και νέα μήνυση καταθέτει η οικογένεια του Παντελίδη: Διαβάστε τις λεπτομέρειες

Και νέα μήνυση καταθέτει η οικογένεια του Παντελίδη: Διαβάστε τις λεπτομέρειες

Και ενώ όλοι αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την δεύτερη έκθεση του πραγματογνώμονα που ενδεχομένως να απαντήσει στο καυτό ερώτημα ποιος έφταιγε για το μοιραίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η οικογένειά του καταθέτει νέα μήνυση.

Αυτή τη φορά επιρρίπτει ευθύνες οι δικοί του άνθρωποι επιρρίπτουν ευθύνες στο Δήμο Ελληνικού αλλά και τον κατασκευαστή – συντηρητή του μοιραίου στηθαίου πάνω στο οποίο προσέκρουσε το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Παντελής. Σύμφωνα με το Θέμα, ο πραγματογνώμονας μηχανολόγος μηχανικός Αναστάσιος Δέδες, στις 60 σελίδες του πορίσματός του, αναφέρεται με κάθε λεπτομέρεια στην κατάσταση του δρόμου, αλλά και στο μοιραίο στηθαίο και τους ορθοστάτες του κιγκλιδώματος. Σε αυτές τις σελίδες γίνεται ιδιαίτερη μνεία στην κατασκευή αλλά και τη συντήρηση του κιγκλιδώματος με τον πραγματογνώμονα να υποστηρίζει πως ίσως να μην είχε τις κατάλληλες διαστάσεις ή να μην είχε συντηρηθεί σωστά ώστε να μην συμβεί ό,τι συνέβη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Φρόσω «έσπασε» τη σιωπή της! Αποκαλύπτει τον οδηγό του μοιραίου τζιπ!Σχετικά Άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία του γιου της Άγγελου και οι ευχές για την γιορτή του στα social media! (photo)

Γιορτή των Αγίων Αρχαγγέλων σήμερα και γιορτάζει ο μονάκριβος γιος της Ελένης Μενεγάκης Άγγελος. Λόγω της ημέρας, η γνωστή παρουσιάστρια

Γνωστός Έλληνας παρουσιαστής βγάζει selfie με τη γυναίκα του και τον γιο του σε γάμο.. (photo)

Ο παρουσιαστής με τη σύζυγό του και τον γιο τους πήγαν σε έναν γάμο ενός ξαδέρφου του γνωστού παρουσιαστή.

Με διαφορά η πιο sexy εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά… Στην πισίνα με καυτό μπικίνι!

Η Ρούλα Κορομηλά βρίσκεται σε διακοπές και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει, είναι βέβαιο πως το απολαμβάνει ιδιαίτερα!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial