Κεμπάπ μανιταριών με θυμάρι και σκόρδο!

Κεμπάπ μανιταριών με θυμάρι και σκόρδο!

Υλικά:

500 γραμμάρια μανιτάρια
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
8 κλαδιά φρέσκο θυμάρι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τη σχάρα σε μέτρια φωτιά.
Περνάμε τα μανιτάρια από ξύλινα καλαμάκια.
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε μαζί το ελαιόλαδο, το θυμάρι και το σκόρδο και προσθέτουμε αλατοπίπερο.
Αλείφουμε τα μανιτάρια με το μείγμα και βάζουμε τα κεμπάπ να ψηθούν.
Φροντίζουμε να τα γυρίζουμε συχνά για να μην καούν.
Τα μαγειρεύουμε συνολικά για 3 έως 4 λεπτά και σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Cheesecake με μπισκότα Οreo!

Υλικά: 2 πακέτα μπισκότα τύπου Oreo 1 συσκευασία τυρί κρέμα 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου στιγμής 1 κρέμα γάλακτος (330ml) 35%

Κεφτέδες κοκκινιστοί με αυγά! (video)

Υλικά: 600 γρ. Μοσχαρίσιος κιμάς, περασμένος δύο φορές 4 Φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 400 γρ. Ντομάτα κονκασέ 1 Μέτριο αυγό 1

Απολαυστική αλλά και… υγιεινή Pavlova!

Υλικά: 8 ασπράδια από μέτρια αυγά ¼ κ.γ. χυμό λεμονιού 50 γρ. γλυκαντικό με στέβια, σε σκόνη (1:1) 500 γρ.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial