Κεμπάπ μανιταριών με θυμάρι και σκόρδο!

Κεμπάπ μανιταριών με θυμάρι και σκόρδο!

Υλικά:

500 γραμμάρια μανιτάρια
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
8 κλαδιά φρέσκο θυμάρι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
Αλατοπίπερο

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τη σχάρα σε μέτρια φωτιά.
Περνάμε τα μανιτάρια από ξύλινα καλαμάκια.
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύουμε μαζί το ελαιόλαδο, το θυμάρι και το σκόρδο και προσθέτουμε αλατοπίπερο.
Αλείφουμε τα μανιτάρια με το μείγμα και βάζουμε τα κεμπάπ να ψηθούν.
Φροντίζουμε να τα γυρίζουμε συχνά για να μην καούν.
Τα μαγειρεύουμε συνολικά για 3 έως 4 λεπτά και σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Ρολό πατάτας με τυρί και ζαμπόν!

Υλικά: 500 γραμμάρια πατάτες 4 αυγά 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα 100 γραμμάρια ζαμπόν Κίτρινο τυρί σε φέτες του

Το πιο νόστιμο σπιτικό παγωτό με μπισκότα, σοκολάτα και καραμέλα! (video)

Δεν θα χρειαστείτε πολύ χρόνο για να το φτιάξετε. Κάθε άλλο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε

Ιρλανδικό αρνί με μπύρα Guinness!

Υλικά: 1 κιλό βιολογικό κρέας αρνί πλάτη, κομμένο σε κύβους 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι 4 σκελίδες σκόρδο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial