Κέβιν Σπέισι: Απορρίφθηκε νέα εις βάρος του αγωγή για σεξουαλική επίθεση

Κέβιν Σπέισι: Απορρίφθηκε νέα εις βάρος του αγωγή για σεξουαλική επίθεση

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται για ακόμα μια φορά ο διάσημος ηθοποιός Κέβιν Σπέισι καθώς μία αστική αγωγή που είχε κατατεθεί σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση, απορρίφθηκε καθώς ο μάρτυρας κατηγορίας θέλει να παραμείνει ανώνυμος και δεν επιθυμεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του.

Η έρευνα ξεκίνησε τον Απρίλιο έπειτα από μήνυση για σεξουαλική επίθεση που κατέθεσε ένας άνδρας, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ενώ τους τελευταίους μήνες, οι βρετανικές αρχές ερευνούν έξι καταγγελίες για σεξουαλική επίθεση που αφορούν ένα διάστημα 22 χρόνων.

Ο δικαστής Λιούις Κάπλαν αποφάσισε ότι η κοινή γνώμη έχει έννομο συμφέρον να γνωρίζει την ταυτότητα αυτού του άνδρα, σημειώνοντας ότι αυτό είναι ακόμη πιο ισχυρό στη συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή ο ανώνυμος μάρτυρας, έκανε καταγγελίες εναντίον ενός δημόσιου προσώπου.

Ο δικαστής δήλωσε ότι το ενδιαφέρον μεγαλώνει, καθώς ο μάρτυρας κατέθεσε ότι όταν ήταν 14 ετών ο Κέβιν Σπέισι του επιτέθηκε σεξουαλικά. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επίθεση έγινε τη δεκαετία του ‘80. Έτσι η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή. Ωστόσο οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο μάρτυρας δεν πρόκειται να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με το CNN, οι δικηγόροι Richard M. Steigman και Peter J. Saghir, σε επιστολή τους τόνισαν ότι ο μάρτυρας δε θα μπορεί να αντέξει την εισβολή των δημοσιογράφων στη ζωή του. Μάλιστα, ο μάρτυρας είχε μιλήσει για το περιστατικό με διάφορους ανθρώπους κατά τη δεκαετία του ’90, όταν ο Σπέισι ήταν στο αποκορύφωμα της καριέρας του!Σχετικά Άρθρα

Πήγε να το σώσει αλλά… ΔΕΝ!

Έτσι γίνονται τα ατυχήματα! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ξεσπάει ο αδελφός της Ρένας Βλαχοποπούλου: «Είναι αγνώμων, δεν σεβάστηκε τη μνήμη της»  

Ο αδελφός της Ρένας Βλαχοπούλου μίλησε και ξέσπασε. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share

Το λαμπερό πάρτι για τα γενέθλια της Beyonce και ο sexy χορός με τον άνδρα της! (photos-video)

Ποιοι διάσημοι παρευρέθηκαν στο event της; 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial