Κόλπα για πετσέτες πάντα αφράτες!

Κόλπα για πετσέτες πάντα αφράτες!

Δεν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο από το να βγει κάποιος από το μπάνιο και να τυλιχτεί σε μια μεγάλη, απαλή πετσέτα. Το θέμα όμως είναι να έχει φροντίσει να έχει διατηρήσει τις πετσέτες του μαλακές, παρά το συνεχές πλύσιμο.

Ουσιαστικά, λόγω των πλύσεων, οι πετσέτες τείνουν να γίνονται πιο σκληρές και το μαλακτικό που πιθανώς έχετε δοκιμάσει για να μαλακώσουν δε φαίνεται να έχει κανένα αποτέλεσμα.

Κι όμως, υπάρχουν απλοί τρόποι για να διατηρούνται οι πετσέτες αφράτες, παρά τα πλυσίματα και τα συνεχή πλυντήρια.

Ένα καλό και αποτελεσματικό κόλπο είναι να τις πλένετε σε κρύο νερό, αντί για ζεστό, γιατί έτσι μπορείτε να αποφύγετε το μάζεμα στις ραφές. Η υψηλότερη θερμοκρασία τις σκληραίνει.

Το μαλακτικό, από την άλλη, μπορεί, όχι μόνο να μη βοηθήσει στο να διατηρηθούν αφράτες οι πετσέτες, αλλά ακόμη και να τις φθείρει, μειώνοντας την ευκαμψία τους.

Μία με δύο φορές το μήνα, μπορείτε να τις πλένετε με λευκό ξύδι για να τις επαναφέρετε στην αρχική, πιο αφράτη τους κατάσταση. Αφήστε τις πετσέτες να στεγνώσουν φυσικά και μην τις βάζετε σε πρόγραμμα πλυντηρίου με πολλές στροφές.

Προσπαθήστε να μην τις στριμώχνετε πολύ στο πλυντήριο κι αντ’ αυτού δώστε τους χώρο, βάζοντας λιγότερα ρούχα.

Για να είναι ακόμη περισσότερο αφράτες, μόλις στεγνώσουν, μπορείτε είτε να τις διπλώσετε χωρίς να τις πατάτε είτε να τις κρεμάσετε.Σχετικά Άρθρα

Η χλιδάτη βίλα που είναι πυρηνικό καταφύγιο! (photos)

Είναι γνωστή ως η βίλα του Ψυχρού Πολέμου, η τιμή πώλησης της ανέρχεται σε 18 εκατ. δολάρια και βρίσκεται σε

Κοπέλα ζει σε μια υπέροχη γκαρσονιέρα 27 τετραγωνικών! (video)

Η φωτογράφος Charlotte Brown, μένει σε μια γκαρσονιέρα 27 τετραγωνικών στην Νέα Υόρκη! Μπορεί να είναι μόνο 27 τετραγωνικά μέτρα,

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial