Κομψοτέχνημα το νέο κατάστημα των Dolce & Gabbana στην Ρώμη! (photos)

Κομψοτέχνημα το νέο κατάστημα των Dolce & Gabbana στην Ρώμη! (photos)

Μέσα σε ένα παλάτσο του 16ου αιώνα στην Piazza di Spagna της Ρώμης, οι Dolce & Gabbana δημιούργησαν το νέο τους κατάστημα που ξεφεύγει από τα συμβατικά καταστήματα που έχουμε στο μυαλό μας!

Με έδρα τη Βραζιλία το αρχιτεκτονικό στούντιο Carbondale δημιούργησε ένα χώρο που αντικατοπτρίζει «μια πόλη, συνώνυμη με το μεγαλείο και τη μοναδικότητα».

Την παράσταση κλέβει μια ψηφιοποιημένη νωπογραφία στην οποία απεικονίζονται χερουβείμ να πετούν και θυμωμένοι αρχαιοελληνικοί θεοί ενώ αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακές είναι οι πολυτελείς χρυσές λεπτομέρειες που «ντύνουν» τους τοίχους και το πάτωμα. Η παστέλ εικόνα είναι ψηφιακό αντίγραφο του Αυστριακού καλλιτέχνη Paul Troger και είναι έργο του 18ου αιώνα.

Μωσαϊκά πατώματα, μικρά βελούδινα έπιπλα, κρυφοί φωτισμοί, γυάλινοι πολυέλαιοι και μια εντυπωσιακή οροφή περιστοιχίζουν τα ρούχα και αξεσουάρ του οίκου που θυμίζουν εκθέματα σε μουσείο. Η προσοχή στην λεπτομέρεια φαίνεται ακόμα και από το πάτωμα, το οποίο αποτελείται από 15 διαφορετικούς τύπους μαρμάρου.

Αυτό είναι το τέταρτο μαγαζί που ανοίγει ο οίκος στην πρωτεύουσα της Ιταλίας και το σίγουρο είναι πως και να μην μπορούσαμε να αγοράσουμε κάτι, θα θέλαμε πολύ να πάμε έστω μία βόλτα μέσα σε αυτό το εντυπωσιακό κομψοτέχνημα!

 Σχετικά Άρθρα

Το υπέροχο ρετιρέ της Kendall Jenner στη Νέα Υόρκη! (photos)

Δες το εσωτερικό του εξωφρενικά πολυτελούς ρετιρέ της Kendall Jenner στη Νέα Υόρκη. Το εντυπωσιακό διαμπερές διαμέρισμα, με την μοναδική θέα

Το εντυπωσιακό σπίτι του Ricky Martin στο Beverly Hills! (photos)

O σούπερ σταρ του Πουέρτο Ρίκο προτιμά τον χαλαρό τρόπο ζωής στο σπίτι του όπου μπορεί να περάσει χρόνο με

Πώς πλένουμε το πάπλωμα μας; Έξυπνα tips!

Η αλήθεια είναι ότι το να πλύνουμε ένα πάπλωμα ακούγεται σαν ένα μάλλον … δύσκολο project! Είναι όμως στα αλήθεια

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial