Κομψοτέχνημα το νέο κατάστημα των Dolce & Gabbana στην Ρώμη! (photos)

Κομψοτέχνημα το νέο κατάστημα των Dolce & Gabbana στην Ρώμη! (photos)

Μέσα σε ένα παλάτσο του 16ου αιώνα στην Piazza di Spagna της Ρώμης, οι Dolce & Gabbana δημιούργησαν το νέο τους κατάστημα που ξεφεύγει από τα συμβατικά καταστήματα που έχουμε στο μυαλό μας!

Με έδρα τη Βραζιλία το αρχιτεκτονικό στούντιο Carbondale δημιούργησε ένα χώρο που αντικατοπτρίζει «μια πόλη, συνώνυμη με το μεγαλείο και τη μοναδικότητα».

Την παράσταση κλέβει μια ψηφιοποιημένη νωπογραφία στην οποία απεικονίζονται χερουβείμ να πετούν και θυμωμένοι αρχαιοελληνικοί θεοί ενώ αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακές είναι οι πολυτελείς χρυσές λεπτομέρειες που «ντύνουν» τους τοίχους και το πάτωμα. Η παστέλ εικόνα είναι ψηφιακό αντίγραφο του Αυστριακού καλλιτέχνη Paul Troger και είναι έργο του 18ου αιώνα.

Μωσαϊκά πατώματα, μικρά βελούδινα έπιπλα, κρυφοί φωτισμοί, γυάλινοι πολυέλαιοι και μια εντυπωσιακή οροφή περιστοιχίζουν τα ρούχα και αξεσουάρ του οίκου που θυμίζουν εκθέματα σε μουσείο. Η προσοχή στην λεπτομέρεια φαίνεται ακόμα και από το πάτωμα, το οποίο αποτελείται από 15 διαφορετικούς τύπους μαρμάρου.

Αυτό είναι το τέταρτο μαγαζί που ανοίγει ο οίκος στην πρωτεύουσα της Ιταλίας και το σίγουρο είναι πως και να μην μπορούσαμε να αγοράσουμε κάτι, θα θέλαμε πολύ να πάμε έστω μία βόλτα μέσα σε αυτό το εντυπωσιακό κομψοτέχνημα!

 Σχετικά Άρθρα

Το πανέμορφο σπίτι των Ellen DeGeneres και Portia de Rossi στην Καλιφόρνια! (photos)

Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο σπίτι η παρουσιάστρια είπε: «Το αγαπήσαμε τόσο πολύ που το αγοράσαμε επιπλωμένο». «Περνάμε τα περισσότερα

La DoubleJ Bedtime: Η νέα home συλλογή! (photos)

Στο Μιλάνο, στην εβδομάδα Design, η La DoubleJ παρουσίασε για πρώτη φορά το μαλακό κλινοσκέπασμα, που δημιούργησε σε συνεργασία με

Το σπίτι του ηθοποιού Mel Gibson στο Malibu (photos)

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Mel Gibson έβαλε προς πώληση το σπίτι του στο Malibu για το ποσό των 14,5

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial