Κομψοτέχνημα το νέο κατάστημα των Dolce & Gabbana στην Ρώμη! (photos)

Κομψοτέχνημα το νέο κατάστημα των Dolce & Gabbana στην Ρώμη! (photos)

Μέσα σε ένα παλάτσο του 16ου αιώνα στην Piazza di Spagna της Ρώμης, οι Dolce & Gabbana δημιούργησαν το νέο τους κατάστημα που ξεφεύγει από τα συμβατικά καταστήματα που έχουμε στο μυαλό μας!

Με έδρα τη Βραζιλία το αρχιτεκτονικό στούντιο Carbondale δημιούργησε ένα χώρο που αντικατοπτρίζει «μια πόλη, συνώνυμη με το μεγαλείο και τη μοναδικότητα».

Την παράσταση κλέβει μια ψηφιοποιημένη νωπογραφία στην οποία απεικονίζονται χερουβείμ να πετούν και θυμωμένοι αρχαιοελληνικοί θεοί ενώ αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακές είναι οι πολυτελείς χρυσές λεπτομέρειες που «ντύνουν» τους τοίχους και το πάτωμα. Η παστέλ εικόνα είναι ψηφιακό αντίγραφο του Αυστριακού καλλιτέχνη Paul Troger και είναι έργο του 18ου αιώνα.

Μωσαϊκά πατώματα, μικρά βελούδινα έπιπλα, κρυφοί φωτισμοί, γυάλινοι πολυέλαιοι και μια εντυπωσιακή οροφή περιστοιχίζουν τα ρούχα και αξεσουάρ του οίκου που θυμίζουν εκθέματα σε μουσείο. Η προσοχή στην λεπτομέρεια φαίνεται ακόμα και από το πάτωμα, το οποίο αποτελείται από 15 διαφορετικούς τύπους μαρμάρου.

Αυτό είναι το τέταρτο μαγαζί που ανοίγει ο οίκος στην πρωτεύουσα της Ιταλίας και το σίγουρο είναι πως και να μην μπορούσαμε να αγοράσουμε κάτι, θα θέλαμε πολύ να πάμε έστω μία βόλτα μέσα σε αυτό το εντυπωσιακό κομψοτέχνημα!

 Σχετικά Άρθρα

Κόλπα για πετσέτες πάντα αφράτες!

Δεν υπάρχει κάτι πιο ευχάριστο από το να βγει κάποιος από το μπάνιο και να τυλιχτεί σε μια μεγάλη, απαλή

Έξυπνες ιδέες για να διακοσμήσεις το δωμάτιο σου με φωτογραφίες

Τρόποι για να κρεμάσετε όλες τις φωτογραφίες σας στο σπίτι σας!!!

Η υπέροχη βίλα της Adele στην Καλιφόρνια (ΦΩΤΟ)

Οι φωτογραφίες από την καινούργια βίλα της Adele μας εντυπωσίασαν.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial