Κόνυ Μεταξά: Οι ανασφάλειες, οι διατροφικές διαταραχές, ο χωρισμός και οι πλαστικές επεμβάσεις. (photos+video)

Κόνυ Μεταξά: Οι ανασφάλειες, οι διατροφικές διαταραχές, ο χωρισμός και οι πλαστικές επεμβάσεις. (photos+video)

Για όλα μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη η Κόνυ Μεταξά, στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα μεσάνυχτα» όπου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης!

Η γοητευτική κόρη του Λευτέρη Πανταζή, δε δίστασε να μιλήσει για τις ανασφάλειες της, γιατί η εικόνα της δεν της αρέσει, για τον πρόσφατο χωρισμό της αλλά και να αποκαλύψει τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

«Όλοι οι άνθρωποι όταν κοιταζόμαστε, κοιτάμε τις λεπτομέρειες. Δεν έχει υπάρξει φορά που να πω δεν μου αρέσει μια φωτογραφία, από μικρή βγάζω τις ανασφάλειες μου για να συνδεθώ με αυτές. Αυτοσαρκάζομαι και μετά το βλέπω κι εγώ με χιούμορ δεν ξέρω τι δεν μου αρέσει. Δυνατό μου σημείο θεωρώ το χιούμορ μου», είπε και αναφέρθηκε στα σχόλια που της γίνονται στα social media.

«Αν κάποιος μου στείλει ερωτικό μήνυμα δεν απαντώ, γιατί αυτό που βλέπουν δεν είναι η Κόνυ. Στα αρνητικά σχόλια δεν απαντάω γιατί θέλω να τους δείξω πόσο κακοί είναι. Δεν με πληγώνουν αλλά από εγωισμό δεν πληγώνομαι»

Στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Έχω χωρίσει. Τι να γίνει… αυτά που πάντα γίνονται στις σχέσεις», αρκέστηκε να πει.

Όσο για τις πλαστικές επεμβάσεις;

Αποκάλυψε πως έχει «πειράξει» τα χείλη και το στήθος της, λέγοντας πως έχει κάνει πλαστική αλλά πλέον θέλει να το αφαιρέσει.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο βίντεο που ακολουθεί.Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial