Κώστας Αρζόγλου: «Δυστυχώς έπρεπε να κοινοποιηθεί για να δει ο Γιώργος Κιμούλης τι έχει προκαλέσει στους άλλους» (video)

Κώστας Αρζόγλου: «Δυστυχώς έπρεπε να κοινοποιηθεί για να δει ο Γιώργος Κιμούλης τι έχει προκαλέσει στους άλλους» (video)

Σε συνέντευξη του σε εκπομπή, με αφορμή τη νέα live streaming παράσταση που θα πρωταγωνιστήσει, ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Κιμούλη μετά τις καταγγελίες εις βάρος του.

«Ο κόσμος της υποκριτικής δεν είναι έτσι. Αυτά που ακούτε είναι για 5-6 το πολύ 8 άτομα. Όσο ετοιμάζαμε το ελεύθερο θέατρο, υπήρχε ένας σκηνοθέτης που με φώναξε και άρχισε να μου βαράει καλαμιές. Έχω ακόμη τις μελανιές… Βρήκα μια αφορμή να φύγω, δεν τολμούσα βέβαια να πω ότι φεύγω επειδή με βαρούσε στο καλάμι.

Δεν έχω μιλήσει με τον Κιμούλη. Είναι φίλες μου όλες, αισθάνθηκα την υποχρέωση. Δυστυχώς έπρεπε να κοινοποιηθεί για να δει ο Γιώργος τι έχει προκαλέσει στους άλλους. Πολύ τον έχω ζήσει τον Γιώργο και ήμασταν και κολλητοί φίλοι ως ένα διάστημα μέχρι που απομακρύνθηκα πια. Δημιουργήθηκε όλη αυτή η κατάσταση “εγώ και ο θίασος μου”».Σχετικά Άρθρα

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ! Έφυγε από την ζωή Ελληνίδα ηθοποιός

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Έξαλλη με Μπακοδήμου – Σεργουλόπουλο: «Φτου τους! Ντροπή δεν τους επιτρέπω θα …» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονα εκνευρισμένη εμφανίστηκε με την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share

ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΓΡΗΣ: Τελικά χώρισαν ή είναι ακόμη μαζί;

Ποια είναι τελικά η αλήθεια για την σχέση τους; 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial