Κοτόπουλο με άρωμα… Ιταλίας

Κοτόπουλο με άρωμα… Ιταλίας

Κοτόπουλο με άρωμα Ιταλίας! Δοκιμάστε το και δε θα χάσετε!Υλικά:

• 300 ml νερό
• 8 μικρά κομμάτια στήθος κοτόπουλου ή μπούτι
• 2 κ. σ. Βιτάμ Culinesse
• 1 πράσο ψιλοκομμένο (μόνο το λευκό τμήμα)
• 400 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο
• 100 γρ. πράσινες ή μαύρες ελιές
• 1 χούφτα φρέσκο μαϊντανό
• Τριμμένο φρέσκο πιπέρι
• 2 κουτ. σούπας γιαούρτι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

1. Σοτάρουμε τα κομμάτια κοτόπουλου με τη μία κουταλιά της σούπας Βιτάμ Culinesse. Όταν το κοτόπουλο ροδίσει το αποσύρουμε από τη φωτιά και το μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
2. Ζεσταίνουμε μία ακόμη κουταλιά της σούπας Βιτάμ Culinesse και σοτάρουμε το πράσο έως ότου μαλακώσει. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το κοτόπουλο, τις ψιλοκομμένες τομάτες, το νερό και τη σάλτσα Bolognese και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση σε δυνατή φωτιά.
3. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για περίπου 30 λεπτά, μέχρι το κοτόπουλο να μαλακώσει. Τότε, προσθέτουμε τις ελιές και τον μαϊντανό.
4. Σερβίρουμε το κοτόπουλο με ρύζι γαρνίροντάς το με λίγο επιπλέον φρεσκοκομμένο μαϊντανό.
Μία συνταγή της Knorr


Tags Άρθρου:
ΙΤΑΛΙΑκοτοπουλο

Σχετικά Άρθρα

Λαζάνια σπανάκι!

Υλικά: 1 κουτί λαζάνια 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3 σκελίδες σκόρδο Αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένα 1 κουταλιά του γλυκού ρίγανη 1

Πατάτες φούρνου με τυριά!

Υλικά: 1 κιλό πατάτες 250 γραμμάρια μοτσαρέλα 2 – 4 κουταλιές της σούπας παρμεζάνα Ελαιόλαδο Δενδρολίβανο Αλάτι Εκτέλεση: Πλένουμε τις

Μπισκότα λεμονιού με βούτυρο!

Μια συνταγή του Jamie Oliver! Υλικά: 125 γρ. ‏βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ‏καστανή ζάχαρη 1 ‏αυγό 200 γρ.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial