Κοτόπουλο με άρωμα… Ιταλίας

Κοτόπουλο με άρωμα… Ιταλίας

Κοτόπουλο με άρωμα Ιταλίας! Δοκιμάστε το και δε θα χάσετε!Υλικά:

• 300 ml νερό
• 8 μικρά κομμάτια στήθος κοτόπουλου ή μπούτι
• 2 κ. σ. Βιτάμ Culinesse
• 1 πράσο ψιλοκομμένο (μόνο το λευκό τμήμα)
• 400 γρ. Pummaro ψιλοκομμένο
• 100 γρ. πράσινες ή μαύρες ελιές
• 1 χούφτα φρέσκο μαϊντανό
• Τριμμένο φρέσκο πιπέρι
• 2 κουτ. σούπας γιαούρτι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

1. Σοτάρουμε τα κομμάτια κοτόπουλου με τη μία κουταλιά της σούπας Βιτάμ Culinesse. Όταν το κοτόπουλο ροδίσει το αποσύρουμε από τη φωτιά και το μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
2. Ζεσταίνουμε μία ακόμη κουταλιά της σούπας Βιτάμ Culinesse και σοτάρουμε το πράσο έως ότου μαλακώσει. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το κοτόπουλο, τις ψιλοκομμένες τομάτες, το νερό και τη σάλτσα Bolognese και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση σε δυνατή φωτιά.
3. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για περίπου 30 λεπτά, μέχρι το κοτόπουλο να μαλακώσει. Τότε, προσθέτουμε τις ελιές και τον μαϊντανό.
4. Σερβίρουμε το κοτόπουλο με ρύζι γαρνίροντάς το με λίγο επιπλέον φρεσκοκομμένο μαϊντανό.
Μία συνταγή της Knorr


Tags Άρθρου:
ΙΤΑΛΙΑκοτοπουλο

Σχετικά Άρθρα

Rollάροντας στην γεύση! Spring Rolls λαχανικών με γλυκόξυνη…

Η ιδανική και ελαφριά συνταγή που δίνει στο τραπέζι σας, χρώμα, γεύση και ένα ορεκτικό που θα ζητάνε συνεχώς να

Δείτε πως θα φτιάξετε την τέλεια μους σοκολάτα με αβοκάντο! (βίντεο)

Η πιο νόστιμη συνταγή διά χειρός Βασίλη Καλλίδη…

Λαχταριστά onion rings με μοτσαρέλα! Ναι καλά διαβάζετε! (video)

Έχετε ξεκινήσει δίαιτα; Ήρθε η ώρα να την χαλάσετε. Ο λόγος; Τα λαχταριστά onion rings με mozzarella που κάνουν τον

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial