Kοτόπουλο à la crème!

Kοτόπουλο à la crème!

Υλικά:

2 στήθη κοτόπουλου
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/2 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 κουταλάκι του γλυκού ιταλικό καρύκευμα
1/2 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνας
1 φλιτζάνι σπανάκι ψιλοκομμένο
1/2 φλιτζάνι λιαστές ντομάτες

Εκτέλεση:

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα πρόσθεσε ελαιόλαδο και μαγείρεψε το κοτόπουλο σε μέτρια υψηλή φωτιά για 3-5 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσει και να μαγειρευτεί μέχρι να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο.

Αφαίρεσε το κοτόπουλο και άφησε το σε ένα πιάτο.

Πρόσθεσε τη κρέμα γάλακτος, το ζωμό κοτόπουλου, τη σκόνη σκόρδου, το ιταλικό καρύκευμα και τη παρμεζάνα. Στη συνέχεια ανακάτεψε σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία μέχρι να αρχίσει να πυκνώνει η σάλτσα.

Πρόσθεσε το σπανάκι και τις λιαστές ντομάτες και άφησε να σιγοβράσει έως ότου το σπανάκι αρχίσει να χάνει την υγρασία του.

Τέλος προσθέστε το κοτόπουλο πίσω στο τηγάνι και σέρβιρε το.

Καλή επιτυχία!


Tags Άρθρου:
Kοτόπουλο à la crème

Σχετικά Άρθρα

Πίτα Καισαρείας!

Υλικά: 10 φύλλα κρούστας Παστουρμάς σε φέτες λεπτές Πικάντικο κασέρι σε φέτες Φρέσκια ντομάτα σε φέτες Λάδι Εκτέλεση: Αλείφετε το

Πίτσα με ψωμί του τοστ!

Υλικά: 8 φέτες ψωμί του τοστ (χωρίς κόρα) 5 φέτες ζαμπόν 4 φέτες μπέικον 2 φλιτζάνια τριμμένα μαλακά τυριά 3

Συνταγή με λίγες θερμίδες και για διαβητικούς: «Τσιπς» από μήλο

Φανταστική και εύκολη συνταγή τσιπς μήλου με λίγες θερμίδες! Διαβάστε περισσότερα medicalland.gr 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial