Kοτοσαλάτα με αβοκάντο και μάνγκο!

Kοτοσαλάτα με αβοκάντο και μάνγκο!

Υλικά:

2 φλιτζ. μαύρο ρύζι
1 φρέσκια καρύδα κομμένη σε φέτες
2 φλιτζ. βρασμένο κοτόπουλο ψιλοκομμένο
1 ώριμο μάνγκο κομμένο σε φέτες
1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κομμάτια
½ φλιτζ. κόλιανδρος ψιλοκομμένος

Για το ντρέσινγκ:

½ φλιτζ. γάλα καρύδας, 2 κ.σ. χυμός λεμόνι
1 κ.σ. τζίντζερ σε σκόνη
2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζετε το ρύζι μέχρι να μαλακώσει και να απορροφήσει τα υγρά.
Ψήνετε την καρύδα στο φούρνο για 6-10′, μέχρι να ροδίσει.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε το ρύζι και την ψημένη καρύδα, το κοτόπουλο, το μάνγκο, το αβοκάντο και τον κόλιανδρο.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνετε τη σαλάτα.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Κέικ κανέλας με τζίντζερ και σταφίδες!

Υλικά: 115 γρ. βούτυρο 115 γρ. ζάχαρη καστανή 225 γρ. πετιμέζι ή μελάσα ή σιρόπι αγαύης 225 γρ. αλεύρι που

Γεμιστό στήθος κοτόπουλου!

Υλικά: 3 στήθη κοτόπουλο 300 γρ. κίτρινο τυρί 10 φέτες ζαμπόν 1 πράσινη πιπεριά 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα 1 ποτήρι

Κέικ με μπανάνα, καρότο και μέλι, χωρίς ζάχαρη!

Υλικά: 2 μπανάνες 1 ½ του φλιτζανιού τριμμένα καρότα 230 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. baking powder

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial