Kοτοσαλάτα με αβοκάντο και μάνγκο!

Kοτοσαλάτα με αβοκάντο και μάνγκο!

Υλικά:

2 φλιτζ. μαύρο ρύζι
1 φρέσκια καρύδα κομμένη σε φέτες
2 φλιτζ. βρασμένο κοτόπουλο ψιλοκομμένο
1 ώριμο μάνγκο κομμένο σε φέτες
1 ώριμο αβοκάντο κομμένο σε κομμάτια
½ φλιτζ. κόλιανδρος ψιλοκομμένος

Για το ντρέσινγκ:

½ φλιτζ. γάλα καρύδας, 2 κ.σ. χυμός λεμόνι
1 κ.σ. τζίντζερ σε σκόνη
2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζετε το ρύζι μέχρι να μαλακώσει και να απορροφήσει τα υγρά.
Ψήνετε την καρύδα στο φούρνο για 6-10′, μέχρι να ροδίσει.
Σε ένα μπολ τοποθετείτε το ρύζι και την ψημένη καρύδα, το κοτόπουλο, το μάνγκο, το αβοκάντο και τον κόλιανδρο.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε τα υλικά του ντρέσινγκ και περιχύνετε τη σαλάτα.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Αντικριστό: Το κρητικό φαγητό που μπορείς να τρως μέχρι λιποθυμίας!

Τι να πρωτοπείς για τον «Μαραντόνα» της κρητικής κουζίνας; Συνταγή των βοσκών στις ορεινές τοποθεσίες του νησιού (που χωρίς τεχνικά

Ζουμερά χοιρινά φιλέτα με λαχταριστή σάλτσα από βαλσάμικο και μαυροδάφνη!

Φτιάξτε ζουμερά χοιρινά φιλέτα με λαχταριστή σάλτσα από βαλσάμικο και μαυροδάφνη! Υλικά: 1 φιλέτο χοιρινό σχεδόν 500 γρ 2 κλαράκια δεντρολίβανο

Μακαρόναδα με τόνο – Καλοκαιρινή απόλαυση που θα θες να φτιάχνεις συνέχεια!

Ούτε που φανταζόσασταν ποτέ ότι ο τόνος θα μπορούσε να μαγειρευτεί με αυτόν τον τρόπο και να παρέχει και αυτή

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial