Κυτταρίτιδα: 2 tips για να την καταπολεμήσετε

Κυτταρίτιδα: 2 tips για να την καταπολεμήσετε

Η θερμοκρασία έχει χτυπήσει «κόκκινο» και οι παραλίες αποτελούν ιδανική λύση για το Σαββατοκύριακο. Όμως για πολλές γυναίκες, η σκέψη ότι θα πρέπει να εμφανιστούν με μαγιό ρίχνει το ηθικό τους. Αιτία… η ενοχλητική κυτταρίτιδα, που εύκολα δημιουργείται αλλά πολύ δύσκολα εξαφανίζεται.

Η καταπολέμηση της κυτταρίτιδας ανέκαθεν αποτελούσε πρόβλημα για το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών, αν όχι όλων. Από μικρή ηλικία σχεδόν όλες οι γυναίκες, αναρωτιόμαστε πως θα φύγει η κυτταρίτιδα στα πόδια και πως θα απαλλαγούμε μια για πάντα από αυτήν. Η κυτταρίτιδα αποτελεί έναν από τους χειρότερους εχθρούς της γυναίκας και δεν κάνει διακρίσεις στην σωματοδομή. Γυναίκες αδύνατες, άλλες γεμάτες, έστω και σε μικρό βαθμό έχουν κυτταρίτιδα.

Αν κανείς τα παρακάτω tips, τακτικά και με συνέπεια, θα δεις πολύ γρήγορα αποτελέσματα.

Αρχικά είναι σημαντικό να καταναλώνεις ισορροπημένα τους υδατάνθρακες μέσα στην ημέρα, καθώς είναι υπεύθυνοι για την αύξηση της ορμόνης αυτής.

Για παράδειγμα μπορείς να καταναλώνεις προϊόντα ολικής, ρεβίθια, βρώμη, κινόα, καστανό ρύζι, φακές, λαχανικά όπως πατάτες & γλυκοπατάτες.

Αλλά να αποφύγεις: λευκή ζάχαρη, επεξεργασμένα σνακ, γλυκά και ζαχαρωτά, αναψυκτικά και έτοιμους χυμούς.

Χρησιμοποίησε Βεντούζες

Καθάρισε καλά τη βεντούζα που θα χρησιμοποιήσεις. Εφάρμοσε σωστά την βεντούζα στο δέρμα σου. Σιγουρέψου ότι έχεις δημιουργήσει αυτό το κενό αέρος που θέλει η βεντούζα για να κολλήσει καλά.
Κάνε κινήσεις ανοδικές στην επιφάνεια του δέρματος.

Θέλει επανάληψη και συνέπεια για να δεις αποτελέσματα αλλά η επιδερμίδα σου θα μεταμορφωθεί!Σχετικά Άρθρα

Κράνα: Η κόκκινη υπερτροφή με τα σημαντικά οφέλη για την υγεία

Είναι πολύτιμα και εξαιρετικά σημαντικά για την υγεία μας, λίγοι όμως τα γνωρίζουμε και ακόμα λιγότεροι τα αξιοποιούμε. Διαβάστε περισσότερα

Αυτά είναι τα 7 υγιεινά σνακ για το βράδυ που αδυνατίζουν!

Δεν παχαίνουν…ομορφαίνουν και τα αποτελέσματα σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share

Κάθε φορά που παραλείπετε ένα γεύμα, αυτά συμβαίνουν στο σώμα σας!

Αν νομίζετε πως αν παραλείψετε ένα γεύμα, αυτό θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος κάνετε μεγάλο λάθος. Κάθε γεύμα είναι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial