Λένα Αλκαίου: «Κάποιοι άνθρωποι προκάλεσαν και είναι ύβρις…»

Λένα Αλκαίου: «Κάποιοι άνθρωποι προκάλεσαν και είναι ύβρις…»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαταντινού, παραχώρησε η Λένα Αλκαίου και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορονοϊό αλλά και τα περιστατικά βίας στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο κορονοϊός “άνοιξε μπαούλα” γεμάτα αναμνήσεις… Έγιναν καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο για διαφόρων μορφών βία.

Βέβαια… Στη δική μου αντίληψη δεν έχει πέσει κάτι, ούτε έχω αντιμετωπίσει κάτι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μ’ έχει αναστατώσει όλο αυτό που συμβαίνει, είναι μια μορφή βίας, κι είμαι ενάντια. Ό,τι έχει συμβεί κι έχουμε μάθει, είναι πράγματα πολύ άγρια. Οι άνθρωποι πρέπει να μιλούν όταν συμβαίνει κάτι, κι εκείνοι που είναι ένοχοι, να τιμωρηθούν. Η ίδια η κοινωνία τιμωρεί μετά. Θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι, καταλάβαμε όλοι ότι δεν υπάρχει λόγος αλαζονείας, δεν είναι κανένας Θεός. Κάποιοι άνθρωποι προκάλεσαν, κι είναι ύβρις αυτό που έγινε, σ’ αυτό που τους δόθηκε. Με την καραντίνα, μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να έχω ένα σπίτι έξω από την Αθήνα, να έχω αυλή, κήπο να φυτεύω, να πηγαίνω βόλτες ανάμεσα στα δέντρα. Η καραντίνα, μου δημιούργησε την ανάγκη να μην είμαι στην πόλη.

Αυτό σημαίνει ότι εξετάζεις το ενδεχόμενο να εγκαταλείψεις το κλεινόν άστυ;

Βέβαια, δεν θέλω να μένω πια στο κέντρο, δεν μου αρέσει, θέλω να πάω κάπου εκτός… Δεν θα πάω σε κάποιο ακριτικό μέρος, αλλά κάπου που να είναι πιο χαλαρά, να μπορώ να έχω επαφή με τη φύση. Θέλω να μπορώ να πηγαίνω στο κέντρο, να μην είμαι απομονωμένη.



Σχετικά Άρθρα

ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΡΥΔΗ: Ο έρωτας, οι δυσκολίες και οι πισινές

«Όλοι υποδυόμαστε ρόλους στη ζωή μας. Δεν είμαι όμως ψεύτικη ως άνθρωπος. Μικρά ψέματα μπορεί να πω καμιά φορά, αλλά

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής πόζαρε ολόγυμνος και έκανε τις θαυμάστριες του να παραμιλούν! (photo)

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, φωτογραφήθηκε ολόγυμνος και προκάλεσε φρενίτιδα στις θαυμάστριες του! Ο γνωστός τραγουδιστής φωτογραφήθηκε ολόγυμνος, καθισμένος πάνω σε ένα

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ! Ο τύπος που ξόδεψε 300.000 λίρες για να μοιάσει στον Κεν της Barbie (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο 42 επεμβάσεις έχει κάνει στην ζωή του. Και 50 του ευχόμαστε. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial