Λευκό μολύβι: Είναι must και το 2019!

Λευκό μολύβι: Είναι must και το 2019!

Η μόδα των φωτεινών ματιών,με λευκό μολύβι ή λευκές σκιές να φωτίζουν τα μάτια, συνεχίζει να κυριαρχεί στα beauty looks και την φετινή χρονιά. Αν δεν έχεις ήδη στη συλλογή των καλλυντικών σου ένα λευκό μολύβι ματιών, μάλλον ήρθε η ώρα να σκεφτείς να επενδύσεις σε ένα.

Ακολουθήστε τα παρακάτω έξι βήματα για να εφαρμόσετε το λευκό μολύβι σωστά στα μάτια σας και για να κάνετε τη διαφορά στο μακιγιάζ σας. Μη φοβάστε και τολμήστε να το υιοθετήσετε στο look σας.

1. Κάνε το περίγραμμα των φρυδιών: για να αποφύγεις να τα βγάζεις υπερβολικά, δώσε το ιδανικό σχήμα, κάνοντας το περίγραμμα των φρυδιών με λευκό μολύβι. Έτσι, θα ξέρεις ακριβώς που ακριβώς να βγάζεις.

2. Φώτισε την εσωτερική γωνία των ματιών: είναι μια καλή εναλλακτική, αν δεν έχεις σκιά εύκαιρη. Άπλωσε το λίγο με το δάχτυλό σου, για smooth αποτέλεσμα.

3. Χρησιμοποίησε το στην εσωτερική γραμμή των ματιών: αν είσαι ξενυχτισμένη, λίγο λευκό μολύβι στην εσωτερική γραμμή του ματιού θα «ανοίξει» το βλέμμα και θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη!

4. Highlight κάτω από το φρύδι: για instant lift, βάλε λευκό μολύβι κάτω από το φρύδι και σβήσε το με το δάχτυλό σου.

5. Κάλυψε ένα σπυράκι: βάλε λίγο λευκό μολύβι πάνω στο σπυράκι και στη συνέχεια κάλυψέ το καλά με concealer.Σχετικά Άρθρα

Αλλεργίες και καλλυντικά….

Ποια είναι τα συμπτώματα της αντίδρασης σε καλλυντικά;

Βάψε τα νύχια σου στο χρώμα που θα τον ξετρελάνει…

Τρεις είναι οι επιλογές που μπορείς να κάνεις και να τον ξετρελάνεις! Για τη βραδινή σου έξοδο επέλεξε το κατακόκκινο, για

Κάνε μανικιούρ μόνη σου σαν επαγγελματίας! (video)

Τώρα δε χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία στο κομμωτήριο ή το ινστιτούτο για να έχεις ένα τέλειο μανικιούρ! Δες παρακάτω

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial