Λευτέρης Πετρούνιας: Οι απειλές του στο Nomads για τη Μιλλούση. «Θα έρθω εκεί… και…» (photos+video)

Λευτέρης Πετρούνιας: Οι απειλές του στο Nomads για τη Μιλλούση. «Θα έρθω εκεί… και…» (photos+video)

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» ήτανε καλεσμένος ο Λευτέρης Πετρούνιας και μίλησαν για όλα! Για το χειρουργείο που έκανε ο χρυσός Ολυμπιονίκης, για την παύση που είχε κάνει σε νεαρή ηλικία από τον αθλητισμό αλλά και για την Βασιλική Μιλλούση, αφού ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δεν κρύβουν τον έρωτά τους!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πάνω στην συζήτηση αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ο Πετρούνιας έπαιρνε τηλέφωνο στον ΑΝΤ1 και τους έλεγε να προσέχουν την εικόνα της Βασιλικής όσο εκείνη ήταν στο Nomads, με τον Λευτέρη Πετρούνια, να παραδέχεται ότι παρενέβη στο Nomads την περίοδο που βρισκόταν στο παιχνίδι επιβίωσης η αγαπημένη του.

«Θα πω κάτι που θα το πω για πρώτη φορά, αλλά δεν γίνεται να μην το πω. Έχει να κάνει με τον Λευτέρη και τη Βασιλική, όπως ζούσα εγώ τη Βασιλική στο Nomads. Κάποια στιγμή αγχώθηκες και κατανοητό. Αγχώθηκες πώς ένας αθλητής ή μια αθλήτρια με πέντε, δέκα περιστατικά που μπορούν να συμβούν μέσα σε ένα παιχνίδι, όπως το άγχος σου σαν αθλητής ήταν να προστατέψεις τη Βασιλική.

Ξέρω ότι μπορεί ένα τέτοιο παιχνίδι να δημιουργήσει τόσο κακές εντυπώσεις για έναν άνθρωπο, που 30 χρόνια να είναι άψογος, να πάει να κλειστεί σε ένα παιχνίδι για ένα μήνα και ένα στράβωμα, μια κακή συνεννόηση, ένας καβγάς με κάποιον πολύ συμπαθή ή οτιδήποτε άλλο να καταστρέψει όλο του το προφίλ που έφτιαχνε 30 χρόνια στη ζωή του.

Αυτό σε έκανε να αγχωθείς και πολλές φορές να φτάσεις στο σημείο να πάρεις τηλέφωνο, να κάτι που το λέω για πρώτη φορά, και να πεις “παιδιά, προσοχή τη Βασιλική, μη χαλάσουμε όλο αυτό που έφτιαξε η γυναίκα για ένα παιχνίδι”. Τα λέω σωστά;», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Ναι, εντάξει, το είπα λίγο λιγότερο ευγενικά. Θα έρθω εκεί, λέω, να την πάρω με το αεροπλάνο και να φύγουμε», απάντησε ο Λευτέρης Πετρούνιας.Σχετικά Άρθρα

Συγκλονίζει η πασίγνωστη Ελληνίδα ! Η μάχη με τον καρκίνο, η θεραπεία και… (ΒΙΝΤΕΟ)

Μίλησε για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθώς και για τις μεγάλες αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή της.

Τα αγόρια της μαμάς! Δείτε τους πιο διάσημους stars με τις μητέρες τους (ΦΩΤΟ)

Γιατί πίσω από κάθε σκληρό άνδρα, κρύβεται πάντα μια μαμά που τη λατρεύει.

Ποια γνωστή ηθοποιός έχει αυτή την κορμάρα; (ΦΩΤΟ)

Το χάσατε το κορμί πατριώτες. Είναι παντρεμένη.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial