Λόγοι που τα παντρεμένα ζευγάρια σταματούν το γαλλικό φιλί!

Λόγοι που τα παντρεμένα ζευγάρια σταματούν το γαλλικό φιλί!

Το γλωσσόφιλο, ή το φιλί των Γάλλων, είναι ότι έχουμε πιο κοντά σε προκαταρκτικά με ρούχα και χωρίς χέρια. Είναι αισθησιακό, σε φέρνει κοντά με τον άλλον και σίγουρα δεν το κάνεις όταν είσαι σε μια σχέση που έχει ρουτινιάσει.

Τι κάνει όμως το γαλλικό φιλί τόσο διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο φιλί; Η απάντηση είναι πολλή απλή: το γαλλικό φιλί είναι το πιο ερωτικό και αυτό που θα ανεβάσει τη λίμπιντο.

Τι συμβαίνει όμως με τον γάμο;

Το γαλλικό φιλί θέλει να έχετε χρόνο και όρεξη και τα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια δεν διαθέτουν τίποτα από τα δυο. Ο χρόνος είναι ανύπαρκτος. Ακόμη και όταν προγραμματίζετε ένα Σαββατοκύριακο μακριά από τα παιδιά, το πρώτο που σας περνάει από το μυαλό είναι να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω.

Πλέον δεν είναι απαραίτητο. Στην αρχή μιας σχέσης το ζευγάρι θέλει να εκφράσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες μέσω της φυσική επαφής όπως το γαλλικό φιλί. Όταν όμως παντρευτείτε γνωρίζετε καλύτερα το σύντροφο σας και πλέον το γαλλικό φιλί δεν είναι πλέον απαραίτητο.

Απαιτεί ενέργεια. Το σωστό γαλλικό φιλί θέλει ενέργεια και τα παντρεμένα ζευγάρια την έχουν σπαταλήσει όλη για να ανταπεξέλθουν στις οικογενειακές υποχρεώσεις.

Η αγάπη αλλάζει. Μετά από κάποια χρόνια το πάθος μειώνεται και έρχεται η αγάπη, η οποία εκδηλώνεται μέσα από τις πράξεις. Κάποιοι μπορεί να σκεφτούν πως αυτό είναι λυπηρό, όμως κάποιοι άλλοι θα σκεφτούν ότι η σχέση έχει ωριμάσει.

Σε αντίθεση με κάποιες ταινίες και σειρές στην τηλεόραση, η ζωή δεν είναι παραμύθι. Είτε είστε επτά είτε 27 χρόνια παντρεμένοι, ο γάμος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μέσα όμως από τις δυσκολίες και τις επιλογές που θα κάνετε, η σχέση σας θα γίνει πιο δυνατή με ή χωρίς το γαλλικό φιλί.Σχετικά Άρθρα

Για τα μάτια σας μόνο: Αυτοί είναι οι 5 πιο sexy Έλληνες της νέας γενιάς, που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε(photos)

Είναι από διάφορους χώρους, όχι απαραίτητα του θεάματος, που όμως τους ξεχωρίσαμε όχι μόνο για το ταλέντο στο αντικείμενό τους,

Η ποιότητα της στύσης του, επηρεάζει τη σχέση σας; Πείσε τον να κάνει το τεστ!

Η στυτική δυσλειτουργία είναι το πιο κοινό σεξουαλικό πρόβλημα των αντρών. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share

Τον θέλεις πίσω τρελά και απελπισμένα; Δες πως θα τα καταφέρεις! Σίγουρη επιτυχία…

Τον θέλεις πίσω. Απεγνωσμένα. Και είσαι 100% σίγουρη ότι αυτή είναι μια ώριμη απόφαση… 60 SHARES Share on Facebook Tweet

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial