Μανιτάρια γεμιστά με παστουρμά και γραβιέρα!

Μανιτάρια γεμιστά με παστουρμά και γραβιέρα!

Υλικά:

12 λευκά ή καφέ μεγάλα μανιτάρια

2 φέτες παστουρμά

1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο

150 γρ. γραβιέρα

1 κουταλιά ελαιόλαδο

1 σφηνάκι κονιάκ

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Σκουπίζετε τα μανιτάρια με μια βρεγμένη πετσέτα.

Για να φτιάξετε τη γέμιση, ψιλοκόβετε τους μίσχους των μανιταριών και τους ανακατεύετε σε ένα μπολ μαζί με τον παστουρμά ψιλοκομμένο, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τη γέμιση για 4-5΄. Σβήνετε με το κονιάκ και αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά.

Γεμίζετε τα μανιτάρια με τη γέμιση και πασπαλίζετε με τη γραβιέρα χοντροτριμμένη.

Στρώνετε ένα ταψί με λαδόκολλα, βάζετε πάνω τα μανιτάρια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180° C, για 15΄ περίπου.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από μαρέγκα!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο από μαρέγκα Υλικά Για τη μαρέγκα 150 γρ. ασπράδια αυγών (5 αυγά μέτρια) 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ.

Κασουλέ: Φτιάξε φασολάδα α λα γαλλικά

Και οι Γάλλοι φτιάχνουν τη φασολάδα αλλά με το δικό τους μοναδικό τρόπο προσθέτοντας χοιρινό και ψήνοντας την στο φούρνο

Θέλετε να κόψετε το κρέας από τη διατροφή σας;

Η δίαιτα κλειδί που ακολουθούν πολλές celebrities….αφού μπορούν εκείνες μπορείτε κι εσείς!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial