Μανιταρόσουπα με ξινόγαλο

Μανιταρόσουπα με ξινόγαλο

Υλικά:

450 γρ. μανιτάρια σε φέτες
1 λίτρο ζωμό κότας ή λαχανικών
80 γρ. μαργαρίνη
1 κρεμμύδι ξερό σε κύβους
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
200 ml ξινόγαλο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα βαθύ κατσαρολάκι τη μαργαρίνη για να λιώσει.
Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για 3 λεπτά.
Ρίχνουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 5-6 λεπτά.
Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να μαγειρευτούν τα μανιτάρια σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.
Πολτοποιούμε με ένα ραβδομπλέντερ, προσθέτουμε το ξινόγαλο και αφήνουμε για 3-4 λεπτά ακόμη.
Σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Σοκολατένιο κέικ μπανάνας!

Υλικά: 3 φλιτζάνια αμυγδαλόσκονη 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα 1/4 κούπας λάδι 1/4 φλιτζανιού

Γρήγορο και πεντανόστιμο τυραμισού!

Δεν έχετε ξαναφτιάξει πιο γρήγορο και νόστιμο τυραμισού! Αξίζει να το δοκιμάσετε. 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us

Σορμπέ φράουλα!

Υλικά: – 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού – ½ κούπα χυμό λεμονιού – 1½ κούπα φράουλες, πολτοποιημένες – ½ κούπα ζάχαρη

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial