Μανιταρόσουπα με ξινόγαλο

Μανιταρόσουπα με ξινόγαλο

Υλικά:

450 γρ. μανιτάρια σε φέτες
1 λίτρο ζωμό κότας ή λαχανικών
80 γρ. μαργαρίνη
1 κρεμμύδι ξερό σε κύβους
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
200 ml ξινόγαλο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα βαθύ κατσαρολάκι τη μαργαρίνη για να λιώσει.
Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε για 3 λεπτά.
Ρίχνουμε τα μανιτάρια και σοτάρουμε για 5-6 λεπτά.
Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να μαγειρευτούν τα μανιτάρια σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.
Πολτοποιούμε με ένα ραβδομπλέντερ, προσθέτουμε το ξινόγαλο και αφήνουμε για 3-4 λεπτά ακόμη.
Σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Κοτόπουλο πιλάφι στο φούρνο!

Υλικά: 1 κοτόπουλο μέτριο σε μερίδες ή κύβους 1 μεγάλο κρεμμύδι 500 γραμμάρια ρύζι για πιλάφι 1 ποτηράκι κρασί λευκό

Είσαι πατατοφάγος; Αυτή η απλή και νόστιμη συνταγή θα σε συναρπάσει!

Πατάτες με πάπρικα και λευκό κρασί… 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share

Ρολό πατάτας με τυρί και ζαμπόν!

Υλικά: 500 γραμμάρια πατάτες 4 αυγά 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα 100 γραμμάρια ζαμπόν Κίτρινο τυρί σε φέτες του

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial