Ματίνα Νικολάου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφο της! (photos)

Ματίνα Νικολάου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφο της! (photos)

Η φετινή σεζόν τη βρίσκει να «λάμπει» στο πλατό της εκπομπής του Open Beyond, «Για την Παρέα», αλλά και στη σκηνή της θεατρικής παράστασης «Βερβερίτσα» μαζί με τον Νίκο Μουτσινά και την Μαρία Σολωμού.

Όμως, η Ματίνα δεν είναι μόνο σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της, αλλά και στα προσωπικά της είναι πολύ καλά!.

Η Ματίνα Νικολάου είναι μία ηθοποιός χαμηλών τόνων και δεν μιλά ιδιαίτερα ανοιχτά για τα προσωπικά της.

Χαρακτηριστικά για τον σύντροφο της είχε αποκαλύψει: «Είναι τραγουδιστής, αλλά νομίζω ότι έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, γιατί ο καλλιτεχνικός χώρος συνδέεται με το τραγούδι και το θέατρο. Είναι ωραίο να υπάρχει και μια τέτοια επαφή με τον άνθρωπό σου».

Ο άντρας που έχει ερωτευτεί δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Πορφυράκη, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το «X-Factor». Εκεί μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό του show.

Η ηθοποιός, που αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι είναι ερωτευμένη, έκανε για πρώτη φορά κοινή εμφάνιση μαζί του, στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Οι δυο τους ήταν αρκετά διαχυτικοί αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα!Σχετικά Άρθρα

Μπλεγμένη σε.. ερωτικό τρίγωνο πασίγνωστη ηθοποιός! (photos)

Μια δήλωση αρκεί για να ανάψει φωτιές! Πώς ξεκίνησαν όμως όλες αυτές οι φήμες; «Περισσότερο τον ενθουσίασε που θα έπαιζα σε ταινία

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial