Μαύρο vegan παγωτό καρύδας!

Μαύρο vegan παγωτό καρύδας!

Υλικά:

190 γρ. ωμά κάσιους
400 γρ. κρέμα καρύδας
2 κ.σ. ενεργό άνθρακα, σε σκόνη
150 γρ. σιρόπι σφενδάμου
20 γρ. λάδι καρύδας
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:

Μουλιάζουμε τα κάσιους για 2 ώρες σε ένα μπολ με αρκετό νερό.
Σουρώνουμε τα κάσιους και σκουπίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τα μουλιασμένα κάσιους, την κρέμα καρύδας, τον ενεργό άνθρακα, το σιρόπι σφενδάμου, το λάδι καρύδας, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι.
Χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο και λείο μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια παγωτομηχανή και χτυπάμε σύμφωνα με τις οδηγίες του μηχανήματος.
Εναλλακτικά, μεταφέρουμε σε ένα σκεύος, καλύπτουμε με μεμβράνη, και μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 4-6 ώρες μέχρι να σφίξει το παγωτό.
Όταν είναι έτοιμο, σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: akispetretzikis.com



Σχετικά Άρθρα

Corn Dogs με βραστά λουκάνικα!

Τα corn dogs (αλλιώς corndogs) είναι λουκάνικα σε ξυλάκι, βουτηγμένα μέσα σε χυλό από καλαμποκάλευρο που λατρεύουν να φτιάχνουν στην

Παγωτό καρύδα με 2 υλικά! (video)

Υλικά: Για το παγωτό 400 γρ. κρέμα καρύδας 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα Για το σερβίρισμα 400 γρ. κουβερτούρα λιωμένη toppings

Κις λορέν με σολομό!

Υλικά: Για τη ζύμη 145 γραμμάρια βούτυρο 350 γραμμάρια αλεύρι 1 αυγό μία πρέζα αλάτι δύο κουταλιές κρέμα γάλακτος Για

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial