Μαύρο vegan παγωτό καρύδας!

Μαύρο vegan παγωτό καρύδας!

Υλικά:

190 γρ. ωμά κάσιους
400 γρ. κρέμα καρύδας
2 κ.σ. ενεργό άνθρακα, σε σκόνη
150 γρ. σιρόπι σφενδάμου
20 γρ. λάδι καρύδας
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:

Μουλιάζουμε τα κάσιους για 2 ώρες σε ένα μπολ με αρκετό νερό.
Σουρώνουμε τα κάσιους και σκουπίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τα μουλιασμένα κάσιους, την κρέμα καρύδας, τον ενεργό άνθρακα, το σιρόπι σφενδάμου, το λάδι καρύδας, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι.
Χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο και λείο μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια παγωτομηχανή και χτυπάμε σύμφωνα με τις οδηγίες του μηχανήματος.
Εναλλακτικά, μεταφέρουμε σε ένα σκεύος, καλύπτουμε με μεμβράνη, και μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 4-6 ώρες μέχρι να σφίξει το παγωτό.
Όταν είναι έτοιμο, σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: akispetretzikis.com



Σχετικά Άρθρα

Κοτόπιτα με τυρί!

Υλικά: 2 φύλλα σφολιάτας 1 κοτόπουλο βάρους 1½ κιλό περίπου (βρασμένο) 1½ -2 φλιτζ. τσαγιού ζωμός κοτόπουλο 2 μέτρια κρεμμύδια

Τσουρέκι αφράτο και πεντανόστιμο!

Υλικά: 1300γρ αλεύρι σκληρό για τσουρέκι 140γρ βούτυρο 200γρ γάλα 200γρ νερό χλιαρό 85γρ φρέσκια μαγιά 460γρ ζάχαρη άχνη 10γρ

Πανακότα με μάνγκο!

Υλικά: Μισό λίτρο γάλα Μισό κιλό κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 4 φύλλα ζελατίνης 250 γραμμάρια μάνγκο λιωμένο στο μπλέντερ

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial