Μαύρο vegan παγωτό καρύδας!

Μαύρο vegan παγωτό καρύδας!

Υλικά:

190 γρ. ωμά κάσιους
400 γρ. κρέμα καρύδας
2 κ.σ. ενεργό άνθρακα, σε σκόνη
150 γρ. σιρόπι σφενδάμου
20 γρ. λάδι καρύδας
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:

Μουλιάζουμε τα κάσιους για 2 ώρες σε ένα μπολ με αρκετό νερό.
Σουρώνουμε τα κάσιους και σκουπίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τα μουλιασμένα κάσιους, την κρέμα καρύδας, τον ενεργό άνθρακα, το σιρόπι σφενδάμου, το λάδι καρύδας, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι.
Χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο και λείο μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια παγωτομηχανή και χτυπάμε σύμφωνα με τις οδηγίες του μηχανήματος.
Εναλλακτικά, μεταφέρουμε σε ένα σκεύος, καλύπτουμε με μεμβράνη, και μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 4-6 ώρες μέχρι να σφίξει το παγωτό.
Όταν είναι έτοιμο, σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: akispetretzikis.com



Σχετικά Άρθρα

Πανεύκολο γλυκό ψυγείου έτοιμο σε λίγα λεπτά- Με μόνο 5 ευρώ!! (photos)

Ψάχνετε κάτι εύκολο, δροσερό και γλυκό; Τότε αυτό το γλυκό είναι ιδανικό για την περίπτωσή σας! Υλικά 2 πακέτα πτί

Λαχταριστά σπιτικά κρουασανάκια σοκολάτας!

Φτιάξτε εύκολα και αφράτα κρουασανάκια σοκολάτας

Είσαι λάτρης του καυτερού φαγητού; Αυτή η πίτσα τότε είναι ότι πρέπει!

Με πλούσια υλικά και πολύ Μπούκοβο και Tabasco αυτή η πίτσα είναι η ιδανική συνταγή για να «πάρει» φωτιά ο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial