Μαύρο vegan παγωτό καρύδας!

Μαύρο vegan παγωτό καρύδας!

Υλικά:

190 γρ. ωμά κάσιους
400 γρ. κρέμα καρύδας
2 κ.σ. ενεργό άνθρακα, σε σκόνη
150 γρ. σιρόπι σφενδάμου
20 γρ. λάδι καρύδας
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:

Μουλιάζουμε τα κάσιους για 2 ώρες σε ένα μπολ με αρκετό νερό.
Σουρώνουμε τα κάσιους και σκουπίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τα μουλιασμένα κάσιους, την κρέμα καρύδας, τον ενεργό άνθρακα, το σιρόπι σφενδάμου, το λάδι καρύδας, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι.
Χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο και λείο μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια παγωτομηχανή και χτυπάμε σύμφωνα με τις οδηγίες του μηχανήματος.
Εναλλακτικά, μεταφέρουμε σε ένα σκεύος, καλύπτουμε με μεμβράνη, και μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 4-6 ώρες μέχρι να σφίξει το παγωτό.
Όταν είναι έτοιμο, σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: akispetretzikis.com



Σχετικά Άρθρα

Μανιτάρια με σκόρδο!

Υλικά: 500 γραμμάρια μανιτάρια ( ότι βρείτε) 2 κουταλιές ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά ξύδι μπαλσάμικο Θυμάρι, αλάτι, πιπέρι,

Νόστιμες… χιονόμπαλες με γεύση καρύδας

Οι μίνι χιονόμπαλες… είναι ένα εύκολο γλύκισμα για κέρασμα και δεν χρειάζεστε πολλά υλικά για να τα φτιάξετε.

Νηστίσιμα τρουφάκια

Υλικά: 100 γρ κακάο άγλυκο 200 γρ ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκά τα θέλετε) 200 γρ φρυγανιά τριμμένη 200 γρ καρύδι

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial