Μαύρο vegan παγωτό καρύδας!

Μαύρο vegan παγωτό καρύδας!

Υλικά:

190 γρ. ωμά κάσιους
400 γρ. κρέμα καρύδας
2 κ.σ. ενεργό άνθρακα, σε σκόνη
150 γρ. σιρόπι σφενδάμου
20 γρ. λάδι καρύδας
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:

Μουλιάζουμε τα κάσιους για 2 ώρες σε ένα μπολ με αρκετό νερό.
Σουρώνουμε τα κάσιους και σκουπίζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Βάζουμε σε ένα μπλέντερ τα μουλιασμένα κάσιους, την κρέμα καρύδας, τον ενεργό άνθρακα, το σιρόπι σφενδάμου, το λάδι καρύδας, το εκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι.
Χτυπάμε για 1-2 λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο και λείο μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε μια παγωτομηχανή και χτυπάμε σύμφωνα με τις οδηγίες του μηχανήματος.
Εναλλακτικά, μεταφέρουμε σε ένα σκεύος, καλύπτουμε με μεμβράνη, και μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 4-6 ώρες μέχρι να σφίξει το παγωτό.
Όταν είναι έτοιμο, σερβίρουμε.

Καλή επιτυχία!

Πηγή: akispetretzikis.com



Σχετικά Άρθρα

Ριζότο με σάλτσα μανιταριών, κάρυ, ρεγκάτο και καλαμπόκι

Αυτό το Ριζότο είναι πολύ μπροστά και σε εμφάνιση και σε γεύση! Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, φτιάξτε το και θα

Ζουμερά χοιρινά φιλέτα με λαχταριστή σάλτσα από βαλσάμικο και μαυροδάφνη!

Φτιάξτε ζουμερά χοιρινά φιλέτα με λαχταριστή σάλτσα από βαλσάμικο και μαυροδάφνη! Υλικά: 1 φιλέτο χοιρινό σχεδόν 500 γρ 2 κλαράκια δεντρολίβανο

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial