«Με απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν αν ξανατραγουδήσω στην Αθήνα» (photos+video)

«Με απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν αν ξανατραγουδήσω στην Αθήνα» (photos+video)

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το απειλητικό τηλεφώνημα που του στοίχισε την 25χρονη καριέρα του. «Ή εξαφανίζεσαι από τις πίστες της Αθήνας ή σε σκοτώνουμε», του διεμήνυσαν από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος.

Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός με την επιτυχία «Ούτε στον εχθρό μου» εμφανίστηκε στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Με το στόμα… ανοιχτό έμεινε η Ελεονώρα Μελέτη από τις αποκαλύψεις του καλεσμένου της.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τάσσιος αποκάλυψε στην Ελεονώρα Μελέτη το απειλητικό τηλεφώνημα που ουσιαστικά του στοίχισε την καριέρα του.

«Η νύχτα έχει άγραφους νόμους και δεν μπορείς να μιλήσεις. Αν σου συμβεί κάτι, όπως σε εμένα, πρέπει να το κρατήσεις μέσα σου. Όταν έκανα μια μεγάλη επιτυχία, είχα πάρα πολλές προτάσεις και κάποια στιγμή με πήρε κάποιος τηλέφωνο και μου είπε «αν δεν έρθεις εδώ, δεν θα πας πουθενά». Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, δεν ήξερα τι να κάνω. Τρομοκρατήθηκα. Το θέμα δεν ήταν να αποσυρθώ γενικά, ήταν να αποσυρθώ από την Αθήνα. Αν μιλούσα θα το πλήρωνα με τη ζωή μου, δεν έβγαινα από το σπίτι, έπαθα βαριά κατάθλιψη, οι δικοί μου δεν ήξεραν τίποτα», είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως μετά από πολλά χρόνια μετάνιωσε που εξαφανίστηκε.Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial