Με αυτά τα tips το σεξ θα διαρκέσει περισσότερο!

Με αυτά τα tips το σεξ θα διαρκέσει περισσότερο!

Θες καλύτερο και μεγάλης διάρκειας σεξ; Ακολούθησε τα παρακάτω tips.

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί οι γυναίκες είναι αυτές που θέλουν μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ, σε αντίθεση με τους άντρες που δεν έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα για το αν η σεξουαλική επαφή θα κρατήσει ώρες ή μερικά λεπτά.

Δείτε παρακάτω μερικά tips για μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ:

1. Μην έχεις τρελές απαιτήσεις από τον εαυτό σου αλλά και από τους άλλους. Η διάρκεια χτίζεται σιγά σιγά και δεν γίνεται μέσα σε ένα βράδυ να γίνετε μαραθωνοδρόμοι.

2. Θυμήσου κάθε φορά που κάνεις σεξ πως αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τη διείσδυση, αλλά είναι ένα ολόκληρο ερωτικό παιχνίδι που καλείσαι να παίξεις.

3. Φρόντισε και εσύ αλλά και ο καλός σου να αντιμετωπίζεται τα προκαταρκτικά ως το βασικό κομμάτι του σεξ και όχι σαν κάτι που πρέπει να κάνετε βιαστικά για να πάτε παρακάτω.

4. Δοκιμάστε διαφορετικές στάσεις. Μέχρι να βρείτε κάποια που θα σας ταιριάξει σίγουρα θα περάσει κάποιος χρόνος.

5. Ξεκινήστε γυμναστική και φροντίστε το σώμα σας. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δείτε μεγάλη αλλαγή και στη σεξουαλική σας ζωή.


Tags Άρθρου:
TIPSΔΙΑΡΚΕΙΑΣΕΞ

Σχετικά Άρθρα

Η αντίδραση του γυναικείου και ανδρικού εγκεφάλου στις εικόνες πορνογραφίας!

Ο γυναικείος εγκέφαλος ανταποκρίνεται το ίδιο με τον ανδρικό στις εικόνες με σεξουαλικό περιεχόμενο, σύμφωνα με νέα έρευνα την οποία

Σύνδρομο ραγισμένης καρδιάς!

Οι Ιάπωνες το ονομάζουν σύνδρομο Takotsubo. Takotsubo σημαίνει «παγίδα για χταπόδια» και το σύνδρομο πήρε το όνομα αυτό επειδή κάνει

12 διαφορετικοί τύποι οργασμού! Γνωρίστε τους όλους…

Γνωρίζατε ότι υπάρχουν 12 διακριτά είδη οργασμού στο σεξ; Και όμως, είναι αλήθεια!… Διαβάστε περισσότερα medicalland.gr 60 SHARES Share on

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial