Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο Νίκος Κοκλώνης (video)

Με έμφραγμα στο νοσοκομείο ο Νίκος Κοκλώνης (video)

Ο Νίκος Κοκλώνης, κατέρρευσε στο γύρισμα της εκπομπής «It’s Show Time» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό, ο παρουσιαστής έπαθε ελαφρύ έμφραγμα λόγω υπερκόπωσης.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε ζωντανά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, που λίγο έλειψε να του στερήσει τη ζωή.

Ο παρουσιαστής του «It’s Show Time», του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη, του Open, κατέρρευσε σε γύρισμα της εκπομπής.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, λέγοντας ότι τον πίεσαν να πάει νοσοκομείο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

«Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει»

«Είμαι σπίτι, έχω τελειώσει τη γυμναστική, περιμένω να ετοιμαστώ να πάω στο στούντιο και ένιωσα μια κράμπα. Σηκώθηκα και βρέθηκα πεσμένος στο πάτωμα και ήταν όλα μαύρα  χτύπησα τη μύτη μου και το πόδι μου  με σήκωσαν κάτι φίλοι που ήταν εκεί, είχα αίματα, δεν ένιωθα τις δυνάμεις μου. Κοιμήθηκα, ξύπνησα, έφαγα και πήγα στο στούντιο. Όταν ξεκίνησε το γύρισμα, είχα αδρεναλίνη, δεν κατάλαβα τι έγινε ακριβώς. Με διέκοψαν κάποια στιγμή και μου είπαν ότι ήμουν με αίματα. Μόλις τελείωσε το γύρισμα δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Αν είχα πάει σπίτι δεν θα είχα ξυπνήσει. Πάω στο νοσοκομείο μου είπαν έχει πέσει το ζάχαρo μου, ώσπου να επιστρέψω μου είπαν ότι έχω δυο δείκτες πολύ ανεβασμένους. Και με έβαλαν εσπευσμένα μέσα. Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο και θα μείνω σίγουρα κάποιες μέρες, ήταν και θέμα υπερκόπωσης».Σχετικά Άρθρα

Χρήστος Νικολόπουλος: Ο Τερζής, ο Παντελίδης και τα νυχτοκάματα

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε καθημερινή εφημερίδα, ο Χρήστος Νικολόπουλος αναφέρθηκε γιατί δεν υπάρχουν πλέον μεγάλα ονόματα,

Η Kim Kardashian εμφανίστηκε! Οι πρώτες φωτογραφίες της γνωστής τηλεπερσόνας

Έχει να απαθανατιστεί από τους φωτογράφους τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial