Μαινόμενη η Ντενίση: “Πού είναι η ηγεσία αυτής της χώρας; Έχετε αγωνία μήπως μας πουν εθνικιστές αν…” (photo)

Μαινόμενη η Ντενίση: “Πού είναι η ηγεσία αυτής της χώρας; Έχετε αγωνία μήπως  μας πουν εθνικιστές αν…” (photo)

Την ενόχληση της σχετικά με το σχέδιο του νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ, Γιαν Φαμπρ εξέφρασε μέσα από τη σελίδα της στο facebook η Μιμή Ντενίση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του νέου Καλλιτεχνικού Διευθυντή το Φεστιβάλ Αθηνών θα μετονομαστεί σε «Διεθνές Φεστιβάλ».

Ενοχλημένη έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:

«Δεν είχα ποτέ σχέση με το φεστιβάλ ούτε με οτιδήποτε είχε εξάρτηση από κρατική επιδότηση. Πάντα προτιμούσα να έχω άμεση σχέση με το κοινό! Γι’ αυτό και αισθάνομαι απόλυτα ελεύθερη να μιλάω για το φεστιβάλ! Είμαι θεατής του και ενεργός πολίτης. Κυρίως είμαι Ελληνίδα. Και βλέπω την Ελλάδα να χάνεται! Κι έχασα πια την ψυχραιμία μου! Γιατί πρέπει το Ελληνικό Φεστιβάλ να μετονομαστεί Διεθνές; Είναι ούτως ή άλλως. Γιατί πρέπει να διευθύνεται από ξένο; Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας άξιος από τον χώρο μας; Και θα’ ρθει να μας διδάξει την τέχνη της χώρας του; Και δεν έχει χρόνο να ενημερωθεί για την δική μας; Ντρέπομαι τόσο πολύ! Πού είναι η ηγεσία αυτής της χώρας; Και έχετε αγωνία αν αντιδράσουμε πως θα μας πουν εθνικιστές; Ε όχι δα! Δεν χαρίζω την αγάπη για την Ελλάδα στους Εθνικιστές! Έχουμε πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες στην χώρα μας και πολλούς σκεπτόμενους πολίτες! Και όσοι πίστεψαν σε πρόσωπα και πράγματα ανάξια δεν πειράζει! Ο έξυπνος αλλάζει γνώμη και το παραδέχεται! Η κίνηση των ηθοποιών για το Φεστιβάλ είναι σωστή! Και δεν έχει να κάνει με τον χώρο μας αλλά με όλους που πληρώνουν για το Φεστιβάλ! Έλεος πια ! Όλα θα ξεπουληθούν σ’ αυτή την χώρα;»

NNN

 

 Σχετικά Άρθρα

Η Μαντόνα μέσω Instagram πρότεινε στον Χάρι και τη Μέγκαν να τους νοικιάσει το σπίτι της! (video)

Η Μαντόνα με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram απευθύνεται στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, προτείνοντας τους να

Η ώρα η καλή για πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο και είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.  60 SHARES Share on Facebook

Δήλωση ντροπής από την δισκογραφική της Φουρέιρα για τον Αλβανικό αετό

Σε μία εντελώς ξεδιάντροπη δήλωση προέβη η εκπρόσωπος της δισκογραφικής εταιρίας της Φουρέιρα προκειμένου να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, που προέκυψαν

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial