Μεξικάνικα λαζάνια με τορτίγιες!

Μεξικάνικα λαζάνια με τορτίγιες!

Υλικά:

450 γρ. άπαχο μοσχαρίσιο κιμά
30 γρ. μιξ καρυκευμάτων για τάκος
400 γρ. ντοματάκια ξεφλουδισμένα με το χυμό τους
10 τορτίγιες
1 φλ. τσαγιού σάλτσα
1/2 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
Τοποθετείτε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τον κιμά με το μιξ καρυκευμάτων για τάκος και τις ντομάτες.
Τοποθετείστε σε ένα ταψί τις μισές τορτίγιες, απλώστε το μείγμα με τον κιμά από πάνω και καλύψτε με τις υπόλοιπες τορτίγιες.
Περιχύστε την σάλτσα ντομάτας πάνω από τις τορτίγιες και καλύψτε με το τυρί τσένταρ.
Ψήστε στους 175 βαθμούς για περίπου 20-30 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Πεντανόστιμο χοιρινό με μέλι και σάλτσα σόγιας!

Υλικά: ¼ φλιτζάνι μέλι 2 κουταλιές χυμό λεμονιού (περίπου 1 λεμόνι) 2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο (περίπου 1 κουταλιά της σούπας)

Μπακλαβάς!

ΥΛΙΚΑ: 2 πακέτα φύλλα κρούστας (20 φύλλα, περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φιστίκια Αιγίνης χοντροαλεσμένα 150 γρ. Γαλέτα ή 10

Σιροπιαστό αφράτο ραβανί – Δεν φαντάζεσαι πόσο εύκολο είναι

Σήμερα θέλουμε γλυκό με σιρόπι και να γεμίσει το σπίτι με όμορφες μυρωδιές! 60 SHARES Share on Facebook Tweet Follow

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial