Mεξικάνικη σαλάτα με κινόα!

Mεξικάνικη σαλάτα με κινόα!

Υλικά:

2 κούπες μαγειρεμένο κινόα

420 γρ. φασόλια pinto σε κονσέρβα, (τα στραγγίζεις)

420 γρ. μαύρα φασόλια σε κονσέρβα, (τα στραγγίζεις)

380 γρ. καλαμπόκι σε κονσέρβα

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 κούπα καστανό ρύζι

1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη

¼ κούπας φρέσκο ​​κόλιαντρο

Dressing:

1 κούπας ελαιόλαδο

⅓ κούπας κόκκινο ξύδι

1 κουταλιά της σούπας σκόνη τσίλι

2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν

Εκτέλεση:

Ανακάτεψε το κινόα, τα φασόλια, το καλαμπόκι, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το καστανό ρύζι, τη κόκκινη πιπεριά και το κόλιαντρο μαζί σε ένα μπολ με καπάκι και άφησέ το στην άκρη. Χτύπησε μαζί το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη σκόνη τσίλι, το σκόρδο, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι και το πιπέρι καγιέν μαζί σε ένα μικρό μπολ. Στη συνέχεια ρίξε πάνω στην quinoa το dressing. Καλύψτε το μπολ με το καπάκι και βάλτο στο ψυγείο για δύο ώρες. Ανακάτεψε ξανά πριν το σερβίρεις.

Καλή επιτυχία



Σχετικά Άρθρα

Lava cake με σοκολάτα και αλμυρή καραμέλα!

Υλικά: 3/4 κούπες σκούρα σοκολάτα ψιλοκομμένη 2 κουταλιές βούτυρο 2 κουταλάκια ζάχαρη 2 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2

Ψωμάκια με παρμεζάνα και ελιές!

Υλικά: Για τη ζύμη 1 1/2 κιλό αλεύρι για όλες της χρήσεις 120 γραμμάρια βούτυρο 1 αυγό 1/4 κούπας νερό

Τζίντζερ μπισκότα με μέλι και κανέλα!

Υλικά: 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 φλ. μαύρη ζάχαρη ½ φλ. μέλι 3 κ. γλ. κανέλα 4-5 φλ.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial