Μια απίστευτη make up artist με τρομακτικές ικανότητες! (photos)

Μια απίστευτη make up artist με τρομακτικές ικανότητες! (photos)

Η Mimi Choi είναι μια 33χρονη makeup artist που έχει προκαλέσει τρόμο και θαυμασμό ταυτοχρόνως, στους ακόλουθους της στο Instagram.

Βλέποντας τη δουλειά της δημιουργείται η εξής απορία: μήπως οι φωτογραφίες της αποτελούν προϊόν Photoshop; Κι όμως όχι!

Έχει πραγματικό ταλέντο όταν πρόκειται για ανατριχιαστικές δημιουργίες, αφού χρησιμοποιώντας την τέχνη του μακιγιάζ ειδικών εφέ, έχει την ικανότητα να μεταμορφώνει το σώμα και το πρόσωπο της σε κάτι που μοιάζει βγαλμένο από ταινία τρόμου.

“Πάντα είχα τάση στα καλλιτεχνικά, και κάποτε έτυχε να μακιγιάρω μια νύφη και το αποτέλεσμα άρεσε πραγματικά. Δεν είχα προσπαθήσει βέβαια να κάνω κάτι τόσο ιδιαίτερο όπως αυτό που κάνω τώρα.” Συνεχίζει η ταλαντούχα 33χρονη, η οποία παράλληλα με τη δουλειά της άρχισε να κάνει μαθήματα μακιγιάζ σε μια τοπική σχολή. Αυτό τη βοήθησε να συνδυάσει το ταλέντο της με την τεχνική κατάρτιση και να λατρέψει ακόμα περισσότερο την τέχνη της. Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει όταν στο Halloween έψαχνε να βρει κάτι διαφορετικό, και έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει με μεικ απ στο πρόσωπο της την οφθαλμαπάτη ότι έχει σκιστεί στα δύο. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο ρεαλιστικό που η Mimi έγινε viral.Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial