Μια μαμά από την Βρετανία, πούλησε το σπίτι της, άφησε τη δουλειά της και ξεκίνησε τα ταξίδια μαζί με τα παιδιά της! (photos)

Μια μαμά από την Βρετανία, πούλησε το σπίτι της, άφησε τη δουλειά της και ξεκίνησε τα ταξίδια μαζί με τα παιδιά της! (photos)

Μια μαμά από την Βρετανία, αποφάσισε να αφήσει για λίγο πίσω της τους έντονους ρυθμούς της ζωής της και να γυρίσει τον κόσμο με τις κόρες της. Πούλησε το σπίτι της, άφησε τη δουλειά της και ξεκίνησε τα ταξίδια.

Η 33χρονη Gillian McRobbie εργαζόταν ως νοσοκόμα, πριν ξεκινήσει μια δική της επιχείρηση για παιδιά, την οποία και πούλησε για να συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα για το όνειρό της. Ο σύντροφός της, Andrew Heslop, συνήθιζε να δουλεύει πολλές ώρες και να χάνει τις περισσότερες σημαντικές στιγμές των κορών του. Έτσι δεν δίστασε να πει το ναι στην πρόταση της συντρόφου του, όταν εκείνη του εξήγησε το σχέδιό της για το 2019.

«Εκείνο που θέλουν οι περισσότεροι γονείς είναι να προετοιμάσουν τα παιδιά τους για να ζήσουν στον απέραντο κόσμο. Πώς θα συμβεί αυτό αν είμαστε διαρκώς καθισμένοι σε έναν καναπέ, πίσω από μια οθόνη ή τρέχουμε τα παιδιά μας από δραστηριότητα σε δραστηριότητα; Ο καλύτερος τρόπος για να μάθουν τα παιδιά είναι να βγουν έξω και να ζήσουν τη ζωή. Πάντα θα υπάρχουν δουλειές και σπίτια, οπότε γιατί να περιμένουμε;», λέει χαρακτηριστικά η νεαρή μητέρα.

Η οικογένεια ταξιδεύει σε διαφορετικούς προορισμούς και επιστρέφει στη Βρετανία για πολύ λίγο, ενώ για να τα καταφέρουν πούλησαν όλα τα υπάρχοντά τους και αγόρασαν ένα μικρό διαμέρισμα για να το νοικιάζουν και να έχουν και από εκεί ένα μικρό εισόδημα. Για να γλιτώνουν χρήματα διαμένουν σε οικονομικά ξενοδοχεία ή σε ενοικιαζόμενα σπίτια και δωμάτια, προσπαθούν να ταξιδεύουν με τον πιο οικονομικό τρόπο και εκμεταλλεύονται πολλές ευκαιρίες και κουπόνια για φαγητό.

«Πάντα ταξιδεύουμε με τον πιο οικονομικό τρόπο, αλλά βάζουμε πάνω από όλα την ασφάλεια των παιδιών μας και τη δική μας. Έτσι, όπου συνιστάται δεν χρησιμοποιούμε δημόσιες συγκοινωνίες ή επιλέγουμε τις ομαδικές ξεναγήσεις», εξηγεί η 33χρονη μητέρα.

Το ζευγάρι και οι δύο τους κόρες – η 6 ετών Isla και η 2 ετών Maddie – βρίσκονται τώρα στην Κόστα Ρίκα, ενώ έχουν επισκεφθεί την Πορτογαλία, την Ισλανδία, το Μαυροβούνιο, την Κροατία και την Βοσνία Ερζεγοβίνη. Τα σχέδια του ζευγαριού για το μέλλον δεν είναι ακόμα καθορισμένα, αλλά ελπίζουν να επισκεφθούν το Μεξικό, την Μπελίζ (χώρα της Κεντρικής Αμερικής) και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Τώρα που η καινούρια χρονιά ξεκινά, μήπως να σκεφτούμε και εμείς μια εξόρμηση με τα παιδιά μας; Κι ας μην είναι τόσο μακρινή…

Δείτε εικόνες από τα ταξίδια της οικογένειας:

Πηγή infokids.comΣχετικά Άρθρα

Πόσο ψηλό θα γίνει το παιδί σας; Αυτός είναι ο τρόπος να το υπολογίσετε!

Δεν υπάρχει αποδεδειγμένος τρόπος για να προβλέψουμε το πόσο θα ψηλώσει ένα παιδί ως ενήλικας.

Τι χρειάζεται κάθε μαμά για τον εαυτό της!

Τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει η εικόνα της μαμάς που διαρκώς τρέχει με τα χίλια. Είναι αφιερωμένη 100% στην οικογένειά

Όλες οι μαμάδες πρέπει να θέσουν στόχους για το 2019…!

«Το 2019 θα κάνω γυμναστική καθημερινά», «Φέτος δεν θα φωνάζω τόσο πολύ στα παιδιά», «Με τον άντρα μου θα βγαίνουμε

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial