Μια πολύ ξεχωριστή δημιουργία από τον οίκο Fendi: H πρώτη αρωματική τσάντα! (photos)

Μια πολύ ξεχωριστή δημιουργία από τον οίκο Fendi: H πρώτη αρωματική τσάντα! (photos)

Η Baguette handbag του οίκου Fendi κυκλοφορεί για πρώτη φορά… αρωματισμένη!

Σε μια τέλεια συγχώνευση μόδας και ομορφιάς, η «Fendi Frenesa» είναι, για να το πούμε απλά, μια αρωματική τσάντα. Δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι η συγκεκριμένη τσάντα θα μπορούσε να γίνει πιο λαχταριστή.

Σε συνεργασία με τον Maison Francis Kurkdjian, έναν οίκο αρωματοποιίας φημισμένο για την τόλμη του, το νέο αυτό λανσάρισμα είναι μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Συγκεκριμένα η νέα συλλογή του οίκου περιλαμβάνει τρεις τσάντες σε φωτεινό κίτρινο με λευκές λεπτομέρειες, σε τρία διαφορετικά μεγέθη.

Ανάμεσά τους και η χαριτωμένη «nano» bag, η οποία έχει το μέγεθος ενός iPhone. Από την άλλη η baguette είναι το πιο αγαπημένο και πλέον διαχρονικό σχέδιο τσάντας του οίκου, από τα 90s και μετά, οι συγκεκριμένες, όμως, τσάντες είναι εκ των πραγμάτων μοναδικές.

Το δέρμα τους είναι εμποτισμένο με ένα νέο άρωμα, το FendiFrenesia, το οποίο δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Francis Kurkdjian.

Το brand ισχυρίζεται πως το άρωμα, το οποίο περιέχει νότες από δέρμα και musk, διαρκεί για τέσσερα χρόνια, ενώ οι τσάντες διατίθενται μαζί με το άρωμα, με το οποίο μπορείτε να ανανεώνετε το άρωμά τους ή να το χρησιμοποιείτε για εσάς με τον κλασικό τρόπο.

Η συλλογή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες, στο κατάστημα Miami Design District της Fendi, που είναι και το μοναδικό σημείο, όπου μπορεί κανείς να αγοράσει και τα τρία σχέδια, ενώ η τσάντα μινιατούρα είναι διαθέσιμη online στο fendi.com στην τιμή των 630 δολαρίων.Σχετικά Άρθρα

Αυτό είναι το παντελόνι που έχει γίνει ανάρπαστο στο διαδίκτυο (photos)

Tα παντελόνια θεωρούνται συνήθως ως η «εύκολη» επιλογή, και μάλιστα σε έρευνα που έχει γίνει για τα πιο βολικά ρούχα,

Τα πιο εικονικά αξεσουάρ των διάσημων που έμειναν στην ιστορία (ΦΩΤΟ)

Από τον φιόγκο της Brigitte Bardot, μέχρι τα Manolos της Carrie Bradshaw.

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του! Αυτά είναι τα χρώματα ρούχων που θα σας αναδείξουν

  Το μπεζ δεν είναι το χρώμα μου. Όταν το φοράω, όλοι με ρωτάνε αν είμαι άρρωστη…

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial