Μηλοπιτάκια με ψωμί του τοστ!

Μηλοπιτάκια με ψωμί του τοστ!

Υλικά:

2 μεγάλα κόκκινα μήλα
5 μπισκότα τύπου πτι-μπερ
1 κουταλιά σούπας κανέλα
4 κουταλιές σούπας ζάχαρη
15 φέτες ψωμί του τοστ
Λίγο βούτυρο

Εκτέλεση:

Τρίψτε τα μήλα από το χοντρό του τρίφτη μέσα σε τηγάνι.
Προσθέστε την ζάχαρη την κανέλα και τα μπισκότα θρυμματισμένα στο μπλέντερ.
Ανακατέψτε όλα μαζί για 3 λεπτά και αποσύρετε.
Κόψτε την κόρα από το ψωμί και κάντε λεπτές φέτες με τον πλάστη σας .
Βάζετε από μια κουταλιά σούπας από το μείγμα και τυλίγεται ρολάκια.
Σε τηγάνι λιώνετε βούτυρο και τηγανίζετε τα ρολάκια μέχρι να ροδίσουν σε χαμηλή φωτιά.
Πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα.

Καλή επιτυχία!



Σχετικά Άρθρα

Οι γυναίκες της Σμύρνης αποκαλύπτουν τα μυστικά τους για νόστιμα και αφράτα σουτζουκάκια

Με καταγωγή από τη Σμύρνη η σημερινή πρόταση. Αγαπημένο φαγητό που μπορεί να συνοδευτεί με ρύζι ή πουρέ.

Για τους λάτρεις του γκουρμέ: Γλυκόξινο χοιρινό με πιπεριές!

Σου αρέσει το γλυκόξινο και θες κάτι διαφορετικό από την ελληνική κουζίνα; Το γλυκόξινο με χοιρινό θα σε αποζημιώσει

Ιταλικά cannoli!

Υλικά: Για τη ζύμη 2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 1 κουταλιά της σούπας

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial