Μην ταΐζετε τον σκύλο σας από το τραπέζι! (video)

Μην ταΐζετε τον σκύλο σας από το τραπέζι! (video)

Πρώτον και κυριότερον, δεν γίνεται να δίνεις στον σκύλο σου να φάει οτιδήποτε έχει προσγειωθεί στο δικό σου πιάτο, διότι πολλές τροφές, που δεν πάει το μυαλό σου, είναι τοξικές για τον σκύλο σου.

Δεύτερος και εξίσου βασικός παράγοντας για να μην δίνεις ποτέ στον σκύλο σου τροφή απ’ το τραπέζι που τρως είναι, τι άλλο, η εκπαίδευση του σκύλου σου!Με το να τρώει ο σκύλος σου από το τραπέζι μαθαίνεις στο μικρό σου ότι είναι τρομερά ενδιαφέρον και ωφέλιμο γι αυτόν να σε πολιορκεί, μέχρι να σου σπάσει τα νεύρα, την ώρα που εσύ τρως.

Επίσης, κάτι άλλο πολύ βασικό είναι ότι ίσως παρατηρήσεις πως ο σκύλος σου αν μάθει να τρώει λιχουδίτσες και ανθρώπινα πιο γευστικά, προφανώς, φαγητά από την ξηρή τροφή του, τότε αντίο ξηρή τροφή γενικότερα.

Σκοπός της άσκησης που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο είναι ο σκύλος μας να αποκτήσει αυτοσυγκράτηση και να μην τρώει από το τραπέζι.Σχετικά Άρθρα

Η απώλεια ενός σκύλου πληγώνει όσο η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου.! Πώς να αντιμετωπίσετε την απώλεια; 

Όποιος από εσάς έχει σκύλο ξέρει ότι είναι κάτι παρά πάνω από ένα κατοικίδιο.Είναι μέλος της οικογένειάς σας. Και γι

O μεγάλος Δανός ( Great Dane ): Ο ευγενικός γίγαντας! (photos)

Η μεγάλη και επιβλητική εμφάνιση του Great Dane διαψεύδεται από τον φιλικό χαρακτήρα του. Η φυλή συχνά αναφέρεται ως ευγενικός

Αξιολάτρευτα μικροσκοπικά σκυλιά… να τα πιεις στο ποτήρι! (photos)

Δείτε πανέμορφα μικρά μωρά σκυλιά που είναι τόσο όμορφα που θα κάνουν την καρδιά σας να λιώσει. Κάποια από αυτά

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial